Cătălin Bordea și-a revenit! Ce planuri de viitor îndrăznețe și-a făcut comediantul

Cătălin Bordea și-a revenit! Ce planuri de viitor îndrăznețe și-a făcut comediantul
Cătălin Bordea a dat la spate durerea despărțirii de cea care spunea că e femeia vieții lui. Își revine, muncește și are planuri mari.

Când Cătălin Bordea își pune ceva în cap, nimeni nu-l poate opri. Artistul a vorbit despre planurile sale.

Viața merge înainte pentru Cătălin Bordea care s-a săturat să sufere și vrea să trăiască frumos. Prietenii l-au făcut să uite de tot ce a fost mai greu, turneele vor începe curând, așa că Bordea s-a gândit că a venit momentul să-și mai cumpere o casă. S-a gândit că cea mai bună zonă ar fi cea în Tunari, Otopeni.

„Singur sau nu, planurile mele merg mai departe”

„Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, în Tunari, Otopeni. Aștept să începem turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor. Viață de adult, în general. Singur sau nu, planurile mele merg mai departe. Îmi doresc să fiu liniștit”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru Cancan.

Cătălin Bordea are planuri mari de viitor

 „Încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități”

Cătălin Bordea s-a despărțit recent de Livia, care ar fi plecat de acasă, dar până în acest moment nu s-a aflat care ar fi adevăratul motiv al divorțului. „Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

„Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a mai spus Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre