Simona Ionescu / Redactor Șef

Câți bani a dat Raluca Bădulescu pe ultimii ochelari de fițe. Bravo, ai stil!

Câți bani a dat Raluca Bădulescu pe ultimii ochelari de fițe. Bravo, ai stil!
Raluca Bădulescu, ultracunoscută ca vedetă a postului Kanal D, a petrecut weekendul la mare. Pe lângă orele de relaxare la plajă, a dat iama și în „magazinul creatorilor de modă”, Studio Distriqt, recent deschis în Constanța. Am aflat ce a cumpărat și ce bani a lăsat acolo.

Se știe de vreo 20 de ani că show-ul e viața ei, așa că Raluca Bădulescu nu se rezumă doar la rolul de jurat de la „Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată de Kanal D. Creatoare de modă și om de afaceri, Raluca inventează tot felul de proiecte, de la spectacole exclusiviste de modă, la unele de club, asemănătoare cu cele puse în scenă în locațiile occidentale, unde distracția de noapte este căutată atât de localnici cât și de turiști.

La un moment dat, Raluca anunțase că a lansat un proiect în care ea și Cătălin Botezatu pun muzică în club, în cadrul unui show electrizant, unde moda se îmbina cu muzica de club. De curând, însă, așa cum a anunțat și Rețete și vedete, Raluca Bădulescu a intrat în colaborare cu alți creatori de modă români și au decis să-și vândă colecțiile și accesoriile în magazinul Distriqt din Constanța, special creat pentru acest proiect. Aici și-a petrecut niște ore bune vedeta de la Kanal D, sâmbătă, avându-l alături pe soțul ei, Florin Stamin.

 

După ce a luat la studiat toate colecțiile colegilor ei, ba chiar a probat câteva care i-au plăcut pe umerașe, Raluca s-a îndreptat glonț către o pereche de ochelari pe care a zărit-o pe o măsuță. Erau, însă, ochelarii prietenei ei și reprezentantă a Studio Distriqt, Lizeta Haralambie, cunoscută și ca „avocata vedetelor” fiindcă, în afară de Radu Mazăre, a mai apărat în procese alte personaje din lumea mondenă, dar mai ales pentru că are mulți prieteni printre artiști.

Ochelarii care au atras-o pe Raluca Bădulescu erau Gucci, dar fac parte din marea colecție a Lizetei (foto sus). Dintr-aceea „mai ciudați”, cum îi plac, și cu care a uluit presa când s-a afișat cu ei la procesul lui Mazăre. În magazin, însă, existau și alte modele, iar creatoarea de modă a avut de unde să-și aleagă. S-a oprit la cei din fotografie, dintr-o ediție limitată a firmei Gucci, și a plătit prețul corect: 3.200 de lei.

Cu siguranță va vedea altfel soarele în această vară, fiindcă emisiunea „Bravo, ai stil!” a intrat în vacanță. Din 22 iulie, vor fi doar reluari pentru fani.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre