Simona Ionescu / Redactor Șef

Căutați bine în dulapuri, s-ar putea să îi aveți. Am aflat ce pantaloni vom purta în 2024

Căutați bine în dulapuri, s-ar putea să îi aveți. Am aflat ce pantaloni vom purta în 2024
Ideea e unanim acceptată, când vine vorba de modă, aproape nimic nu e chiar nou, ci a mai fost la modă cândva și revine, reinterpretat sau nu. În cazul de față, pantalonii care tocmai au fost prezentați pentru moda anului viitor, se găsesc, probabil, uitați în dulapurile și dressing-urile multora.

Zilele acestea în capitalele modei se prezintă noile tendințe pentru anul care vine. Ce e de făcut dacă noile tendințe sunt, de fapt, vechile tendințe? E de căutat prin șifoniere, în primul rând!  Cine vrea să fie la modă anul viitor, trebuie să poarte pantalonii care erau la modă în anii 2000. Pantalonii rămân aceiași. Ceea ce se schimbă, e abordarea și modul în care îi vom purta. Tonul revenirii pantalonilor anilor 2000 l-a dat casa de modă Blumarine, care a reușit să  reînvie cu succes această tendință-cheie din anii 2000: pantalonii cago.

Moda de toamnă iarnă 2023 / 2024 reînvie haine cu vechime în dulap

După ce a confirmat revenirea blugilor cu talie (foarte) joasă, Blumarine își continuă elanul și reînvie câteva tendințe-cheie ale anilor 2000. Pentru ultima sa prezentare, casa de modă italiană, condusă de Nicola Brognano, a dezvăluit o femeie „magnetică, maiestuoasă și puternică”, ca o Ioana d’Arc a zilelor noastre. Iar dacă aceasta a pornit într-un război modern, a îmbrăcat și haine care să o ajute în acest demers. Pantalonii cargo, lejeri, cu buzunare, sunt exact ceea ce avea nevoie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLUMARINE (@blumarine)

În următorul sezon, pantalonii vor fi purtați într-un singur fel. Vom opta pentru un model cu accente militare, în versiune cargo sau sublimat cu dungi cu centură, combinat cu o curea XXL așezată cu nonșalanță în jurul taliei. Obligatoriu, ținuta se completează cu o pereche de cizme în care pantalonii sunt băgați. Pantaloni cargo și cizme cu toc, iată combinația pe care vor miza toate fashionistele.

Casa de modă Blumarine reînvie moda pantalonilor cargo din anii 2000

O tendință inspirată direct din anii 2000, adoptată la vremea respectivă de vedete precum Paris Hilton și Jennifer Lopez. Încă o dovadă clară că moda este mereu în schimbare și revenire.

Sursa foto: Instagram și Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre