Simona Ionescu / Redactor Șef

O actriță româncă a făcut foamea în tinerețe. A mărturisit tot

O actriță româncă a făcut foamea în tinerețe. A mărturisit tot
Mulți actori tineri fac foamea, chiar dacă le este greu să recunoască această parte neplăcută din viața lor. Acum, în pandemie sunt încă și mai mulți. O actriță a mărturisit tot.

O actriță de comedie care ne înveselește ori de câte ori apare pe scenă, în film ori la televizor a mărturisit că au fost multe perioade din viața ei când a făcut foamea. Părinții ei voiau ca ea să ajungă avocat, dar ea voia să fie pe scenă.

Ce actriță a făcut foamea în tinerețe

Puțini știu că Paula Chirilă, actrița care astăzi este doar un zâmbet și dă impresia că viața a fost generoasă cu ea, a trecut și prin momente mai puțin plăcute în tinerețe, scrie monden.ro. Paula Chirilă a dezvăluit că în perioada facultății nu avea nici bani de mâncare, mai cu seamă că tatăl era șomer și îi plăcea și băutura.

Actrița Paula Chirilă a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, și a făcut dezvăluiri din tinerețea ei, presărată și cu momente mai puțin vesele.

Paula a început să depene amintiri din perioada în care se gândea să intre la facultate. Și chiar dacă părinții ei voiau ca ea să ajungă avocat și au îndrumat-o către Drept, Paula a ales Teatrul.

Paula Chirilă a făcut foamea în facultate

”Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medicală. Deci nu putea să mă țină cu facultate. I-am spus când am luat examenul. M-am angajat asistentă la urgențe. Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e ușor la Urgență, accidente grave, sinucigași”, a dezvăluit Paula.

Paula Chirilă a mai dezvăluit cât de greu i-a fost după ce a terminat facultatea și apoi s-a angajat, la Oradea. ”Ca actriță am făcut, la început, foamea. Nu aveam bani de mâncare. Aveam un parbriz de slănină în frigider, din care am mâncat, alături de colega mea, două săptămâni. Slănină, muștar, usturoi. Nici pâine nu aveam, de unde bani?”, a mărturisit actrița.

Paula Chirilă a divorțat după 12 ani

În 2017, Paula Chirilă a decis să pună punct unui mariaj de 12 ani cu scenaristul Marius Aciu. Cei doi au o fetiță împreună, Carla, în vârstă de 11 ani acum.

În 2017, Paula Chirilă a decis să pună punct unui mariaj de 12 ani cu scenaristul Marius Aciu

„Am divorţat. De acum înainte Dumnezeu cu mila să vedem ce ne pregăteşte. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele. Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire. Până la urma am ajuns la concluzia că e mai bine asa. Să sperăm că vom fi fericiţi în altă parte. Au fost totuşi 12 ani de viață foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost. Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng”, spunea Paula Chirilă la vremea aceea.


Deputata Ana Birchall este devastată. Nu are legătură cu politica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre