De ce este singură Diana Roman, actrița din serialul Videochat

De ce este singură Diana Roman, actrița din serialul Videochat
Este foarte frumoasă, talentată și adorată de telespectatorii serialului Videochat, de la PRO TV. Cu toată acestea, actrița Diana Roman spune că este singură. Oare de ce?

A devenit vedetă după ce a apărut în serialul Videochat, de la PRO TV, care a debutat pe 20 iunie 2020. Joacă rolul unei educatoare care face videochat. Este sexy, senzuală, foarte frumoasă. Însă, în viața de zi cu zi, actrița Diana Roman spune că este singură.

Diana Roman joacă în Videochat alături de actorul Andi Vasluianu

Actrița Diana Roman joacă în filme de 7 ani și este actriță la Teatrul Nottara de 5 ani.

De ce este singură Diana Roman, actrița din serialul Videochat

Actrița Diana Roman este acum vedetă, dar a urcat pe scenă de la vârsta de 5 ani. Este fiica regizorului de teatru Adrian Roman, astfel că drumul pe care a pășit de mică i-a fost deschis de tatăl ei. Se poate spune că a debutat în această meserie la vârsta de 5 ani, când a făcut figurație pe scena Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, în piesa Soldatul Svejk. Atunci a jucat alături de renumitul actor Valentin Teodosiu.

Actrița Diana Roman este fiica regizorului de teatru Adrian Roman

Diana Roman, actrița care joacă în Videochat, serialul de la PRO TV, a declarat că este singură în acest moment.

”În momentul de față, sunt singură, dar și când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă, pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel”, a declarat Diana Roman, potrivit PRO TV.

Diana Roman este actriță la Teatrul Nottara

Cea mai recentă producție a Teatrului Nottara în care apare este spectacolul ”Opt femei” de Robert Thomas, în regia lui Andreas Merz-Raykov.

”Diana Roman are un chip care poate modela cu minunată uşurinţă cele mai felurite biografii, transformându-le în destine, şi, în acelaşi timp, poate trece cu dezinvoltură de la masca superbă a reginei la grimasa mahalagioaicei, de la desenul unor caractere puternice, până la personificarea unor stări fundamentale, rămânându-şi mereu fidel sieşi”, scrie nottara.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre