Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce admiră regele Charles la Kate Middleton. Suveranul e topit după „nora dragă”

Ce admiră regele Charles la Kate Middleton. Suveranul e topit după „nora dragă”
Când prințul William s-a căsătorit cu Kate, regele Charles a fost extrem de fericit. Prințesa este numită „nora dragă”

Regele Charles are un respect deosebit pentru „nora dragă”, apreciind la Kate mai ales „rețeaua familială solidă” pe care aceasta a reușit să o creeze.

„Sunt singur că este foarte mândru de modul în care Kate îi crește”

Jennie Bond, fost corespondent regal al BBC a mărturisit pentru revista OK că regele Charles „admiră și apreciază rețeaua familială solidă pe care Kate a creat-o pentru William. Regele este devotat nepoților săi, George, Charlotte și Louis, iar fotografiile arată că are o relație ușoară cu toți trei. Sunt sigur că este foarte mândru de modul în care Kate îi crește”, a spus specialistul.

Kate le arată mereu copiilor cum este o viață normală

De asemenea, Jennie Bond susține că soția prințului William a fost mereu cu picioarele pe pământ, iar acest lucru îi va face pe copii să fie încrezători în sprijinul pe care-l au în părinții lor. „William și Kate au dorit încă de la început să le permită copiilor lor să trăiască o copilărie cât mai normală. Kate se află într-o poziție perfectă pentru a le arăta cum arată o viață normală.

Regele Charles își respectă foarte mult „nora dragă”

Familia ei formează o unitate sigură și fericită, departe de palate și castele, de servitori și de ierarhie”, a mai spus aceasta. Un sentiment de normalitate a încercat să le ofere copiilor săi și prințesa Diana, care a fost o mamă foarte devotată, însă a fost privită cu alți ochi, ca urmare a faptului că părinții au fost divorțați.

Kate a învățat ce înseamnă să fii „regal”

După cum a subliniat expertul regal, Kate a trebuit să învețe „ce înseamnă să fii regal” și va putea să transmită acest lucru în timp util viitorului rege, fiul ei George. Când prințul William era la Eton, el se întâlnea în mod regulat cu bunica sa, regina Elisabeta, la un ceai la Castelul Windsor, unde aceasta îi vorbea despre responsabilitățile sale ca moștenitor. Se pare că acum regele Charles îl implică pe George în conversații similare, întrucât Suveranul apreciază faptul că poate transmite înțelepciunea sa generațiilor mai tinere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre