Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce dezvăluie despre personalitatea ta modul în care mergi

Ce dezvăluie despre personalitatea ta modul în care mergi
Un studiu special realizat în 2017, de Caleb Backe, un expert în sănătate și wellness, a analizat și a comparat viteza de mers și stilurile cu trăsăturile de personalitate „The Big 5”.

Ce dezvăluie  despre personalitatea ta modul în care mergi. Trăsăturile incluse au fost deschiderea, agreabilitatea, nevrotismul, extraversiunea și conștiinciozitatea. Aceste categorii disting modul în care stilul tău de mers pe jos îți dezvăluie personalitatea.

Executivul

Ce dezvăluie despre personalitatea ta modul în care mergi. Dacă sunteți un executiv, în mod normal mergeți foarte repede cu pași rapizi și concentrați. Mergi cu încredere cu capul sus și tinzi să fii absorbit de gândurile tale. Executivii de multe ori nu le deranjează pe cei din jur și se pot ciocni cu ușurință de alții.

Sunteți orientat către obiective și rezolvați probleme grozave, totuși, puteți deveni și neprietenos și intens.

Corectorul

Dacă sunteți corector, de obicei mergeți făcând pași mici în timp ce stați cocoșat. De asemenea, evitați contactul vizual cu cei din jur. Acest lucru se datorează faptului că corectorii sunt în mod normal destul de introvertiți și timizi. Ei tind să fie în gardă înainte de a face legături puternice sau autentice cu alte persoane.

Politicianul

Dacă sunteți politician, mergeți adesea cu vioiciune, cu capul sus, pieptul înainte și umerii înapoi. Doriți recunoaștere și apreciere. De asemenea, vă bucurați de provocări și aflați despre experiențe noi, dar vă puteți plictisi cu ușurință.

Sunteți un vorbitor încrezător și vă bucurați de implicarea cu oamenii.

Grijuliul

Dacă sunteți mai grijuliu, aveți tendința de a merge foarte încet și precaut. De obicei faceți pași scurți, dar vă puteți târâ picioarele. Persoanele grijulii, în general, își țin ochii în pământ și par neliniștite. Tind să fie introvertite și pot părea vulnerabile.

Liniștitul

De obicei, cei liniștiți merg într-un ritm lent spre mediu, cu corpul liber și postura relaxată. Dacă sunteți un om liniștit, aveți tendința să vă concentrați asupra altora mai mult decât la propriile sarcini și s-ar putea să vă pierdeți în detalii. Aceste persoane sunt foarte calme și intuitive, dar pot părea, de asemenea, mai slabe și ușor de influențat.

Știrea momentului. Ce trebuie să facă cei care s-au vaccinat cu Pfizer

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre