Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce dulce e! Cum își alintă Adela Popescu bebelușul ce urmează să vină pe lume

Ce dulce e! Cum își alintă Adela Popescu bebelușul ce urmează să vină pe lume
Adela Popescu numără zilele până când își va strânge în brațe bebelușul. Vedeta le-a spus fanilor săi cum îl alintă.

E emoționată și abia așteaptă ca cel mic să vin pe lume. Adela Popescu a postat un mesaj emoționant în care a spus cum îl alintă pe bebe.

Ce dulce e! Cum își alintă Adela Popescu bebelușul ce urmează să vină pe lume

Emoțiile din timpul sarcinii Adelei Popescu apar și dispar într-un ritm amețitor. Recent, aceasta a mărturisit pe pagina sa de Instagram că s-a pregătit pentru marele moment și speră ca nașterea să fie o experiență plăcută. Pe de altă parte, ea spune că deja simte că îi va fi dor de perioada gravidității.

„Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână”

„Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe.

Dar parcă în același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede. Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar sa ne spună bebe ca a venit momentul.”, a spus frumoasa vedetă.

„Mamă a trei băieți. O să fiu regina lor!”

Cu câteva luni în urmă, Adela spunea că atunci când Radu Vâlcan a auzit că vor avea încă un băiețel, a avut o reacție simpatică. „Este băiețel, tot băiețel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai tare: «Nu pot să cred, o să avem patru copii». Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță. Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a mărturisit Adela.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre