Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce fac vedetele în timpul liber

Ce fac vedetele în timpul liber
Excursii în locații exclusiviste, premiere de film, turnee prin lume și cumpărături de lux, acestea sunt câteva dintre cuvintele care descriu viața vedetelor.

Totuși, oricât de bine consideri că le știi stilul de viață și tabieturile, viața vedetelor va fi în continuare un mister. Este ușor să îți imaginezi cum își petrec zilele când nu sunt în lumina reflectoarelor, însă realitatea poate fi cu totul alta. De asemenea, multe vedete au vloguri în care îți arată secvențe din viețile lor. Nu trebuie să uiți însă că acelea sunt doar câteva minute din toată viața lor. Dacă ești curios de activitățile pe care câteva dintre vedetele tale preferate le fac în timpul liber, citește în continuare.

Sporturi de apă

La urma urmei, celebritățile sunt și ele oameni, ca fiecare dintre noi. Atunci când nu ai obligații de serviciu care le impun să călătorească prin lume sau să petreacă ore în șir pe platourile de filmare, vedetele aleg să se retragă departe de ochii lumii.

În general, acest lucru se întâmplă pe o insulă la care nu au acces mulți turiști. Aici pot să se relaxeze cât e ziua de lungă sau să se distreze așa cum știu ele mai bine. Printre activitățile lor preferate se numără mersul cu placa de surf în picioare. Nu o dată au fost văzuți Kade Hudson, Rihanna, Ben Harper și Cindy Crawford în timp ce făceau această activitate.

Jocuri

Nu este un secret că vedetele iubesc jocurile și divertismentul. De fiecare dată când au ocazia, își pun cea mai bună ținută și își pun la bătaie spiritul competitiv. Indiferent dacă aleg să organizeze o seară de jocuri acasă sau merg la prieteni, distracția e garantată. Iar când vine vorba de jocurile pe care le joacă, pokerul este printre preferate. Unii aleg și Omaha, Seven Card Stud sau alte variații ale acestui joc, dar varianta clasică rămâne pe primul loc.

Poate că știai deja că Matt Damon și Ben Affleck sunt prieteni buni. Dar poate că nu erai conștient de faptul că au o pasiune comună, aceasta fiind jocul de poker. Ne putem imagina ce bine se distrează la o seară de joc. Vestea bună e că nu trebuie neapărat să fii prezent la eveniment să poți recrea experiența lor. Tot ce ai nevoie e telefonul și poți avea parte de tradiționala ierarhie a mâinilor cât timp te cufunzi în această activitate.

Călătorii

O altă activitate care sigur nu este o noutate sunt călătoriile prin lume. La fel ca în cazul precedent, vedetele aleg destinații dintre cele mai exclusiviste pentru vacanțele lor. Fie că vizitează o insulă exotică, pe care ai văzut-o doar în documentare, sau aleg să facă schi într-o zonă la care doar visezi, vedetele te surprind de fiecare dată.

Plimbările cu barca sau cu yachtul nu sunt un lucru ieșit din comun pentru vedete. De asemenea, nici plimbările la muzee, temple, safariul sau creste montane. Dacă ai fi să vorbim despre vedetele de la noi din țară, aici ne putem referi la Delia, Inna, Alexandra Stan, în timp ce Sofia Vergara, Lenny Kravitz, Katty Perry și Angelina Jolie sunt câteva vedete internaționale care călătoresc regulat.

Echitația

O altă activitate la fel de frumoasă și chiar terapeutică pe care multe vedete o iubesc este echitația. Călăritul le face să se detașeze de cotidian și le oferă ocazia să petreacă câteva momente plăcute în compania ființelor pe care le îndrăgesc atât de mult.

Emma Roberts se poate lăuda că a călărit în Costa Rica. Producătoarea Kaley Cuoco a mărturisit într-un interviu că are șase cai. Aceasta a spus că animalele sale au devenit mai populare decât ea. De asemenea, de fiecare dată când merge la călărit trebuie să folosească un alias pentru a nu fi recunoscută.

Colecționare

O altă activitate la care poate nu te-ai fi așteptat este colecționarea lucrurilor lor preferate. Având în vedere că bugetul nu este o problemă, vedetele pot face colecții impresionante cu tot ce își doresc.

Spre exemplu, Tom Hanks are în jur de 120 de mașini de scris în timp ce Leonardo DiCaprio a colecționat atât de multe figurine de acțiune încât a trebuit să renunțe la câteva. Demi Moore este pasionată de tot ce ține de păpuși vintage, iar Mike Tyson iubește figurinele de acțiune X-Men.

Așadar, acestea sunt câteva dintre activitățile populare printre vedete atunci când au timp liber la dispoziție. După cum ai văzut, unele vedete țin neapărat să călătorească cât mai departe de mediul în care stau în fiecare zi. Însă există și vedete care se destind la fel de bine și acasă.

Foto: Unslpash

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre