Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce face Dana Rogoz și familia ei cu 100 de piulițe. E incredibil!

Exclusiv. Ce face Dana Rogoz și familia ei cu 100 de piulițe. E incredibil!
Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară și se mândrește cu o familie superbă. Are doi copii care au cucerit inima internauților.

Joi a fost demarat un proiect important în familie, și vă invităm să vedeți ce face Dana Rogoz și familia ei cu 100 de piulițe.  Toată lumea e implicată. Are legătură cu un număr important și cu încărcătură: 100.

Frumoasa actriță activează și în prezent în domeniul actoriei. Ea a decis să își țină viața personală în privat. Totuși, postează pe rețelele sociale imagini adorabile din viața ei de familie. Momentele deosebite sunt împărtășite celor peste 661.000 de fani.

Dana Rogoz a cucerit inimile românilor la începutul anilor 2000. Actrița se mândrește cu una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Alături de  soțul ei, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste și de familie. Cei doi au o un băiețel minunat și o fetiță adorabilă.

Ce face Dana Rogoz și familia ei cu 100 de piulițe

Joi, întreaga familie a început un proiect deosebit de important. Celebra actriță a dezvăluit ce se întâmplă. Totul se învârte în jurul numărului 100.

„În momentul acesta lucrăm intens la un proiect de familie pentru școală. Aveam că tema o lucrare care să conțină 100 de piese, simboluri, desene, panglici etc. – care să reprezinte primele 100 de zile de școală din viață lui Vlad.

După o sesiune de brainstorming în familie, am decis că Vlad e mai puternic după cele 100 de zile, puternic precum un tanc, realizat din 100 de piulițe, șuruburi și orice comoară de acest gen, pe care o putem găsi în cutiile lui Radu din pivniță. Schița tancului după care lucrăm e a lui Vlad, desigur”, a dezvăluit actrița.

Dana Rogoz s-a căsătorit cu regizorul Radu Dragomir în 2012. Pentru fosta Abramburica a fost primul mariaj. Însă, soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o data. El mai are un copil, Barbu, din relația cu actrița Ozana Oancea.

Sursa foto: Instagram

Povestea creatoarei de modă Vera Wang, cea care face rochii de mireasă vedetelor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre