Ce face Vica Blochina în fiecare duminică. Secretul blondei lui Victor Pițurcă

Ce face Vica Blochina în fiecare duminică. Secretul blondei lui Victor Pițurcă
O cunoaștem pe Vica Blochina prin prisma relației cu fostul selecționer al Echipei Naționale de fotbal, Victor Pițurcă, tatăl copilului ei. Fosta balerină Vica Blochina, de origine lituaniană, s-a remarcat prin felul său original de a fi și a prins imediat la public.

Paparazzi au surprins-o pe Vica Blochina, duminica, la biserică. Îmbrăcată sport, cu un trening simplu, verde-maroniu cu glugă, cu o pereche de pantofi sport lejeri și cu o geantă verde asortată ținutei, Vica Blochina a mers la biserică.

„Vica nu se roagă pentru ceva anume atunci când merge la biserică. Pur și simplu merge ca un om recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit viața și pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a întâmpinat în fiecare zi. Imaginile sunt de la o mănăstire, de la Curtea de Argeș. A fost ieri acolo așa că i s-a părut normal să intre la Biserică să vorbească cu Dumnezeu. Lucruri normale și firești ca tot omul! Vica merge des la Biserică, are și un preot duhovnic. Vica este o persoană credincioasă de fel”, au declarat surse apropiate din anturajul ei, citate de Click.

Sursa foto: Click
Sursa foto: Click

Vica Blochina și-a petrecut sărbătorile alături de familie

Vica Blochina era obișnuită să-și petreacă sărbătorile de iarnă pe plaje exotice. Ultimele sărbători, însă, le-a petrecut acasă, cu familia și cu prietenii. “Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii. Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport“, declara Vica Blochina, la finalul anului trecut.

Ce a făcut Vica Blochina după ce a plecat de la Survivor

Anul acesta, Vica Blochian a făcut parte din echipa „Faimoșilor”, din show-ul de televiziune, „Surviver”. Vica Blochina și-a sunat imediat copilul după ce a plecat din emisiune, iar când i-a auzit vocea nu s-a mai putut abține și a început să plângă în hohote. Blonda a încercat, printre sughițuri să-i explice copilului cât de mult i-a lipsit și să-și ceară iertare, mai ales că Edan nu a fost de acord ca mama să meargă în concurs și a fost foarte supărat. „Am un cumul de emoții. Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic”, a povestit Vica Blochina pe Instagram.

Aceasta a mai spus că i-a cerut iertare fiului său. „Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plâgeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul. Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții, îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a mai spus Vica Blochina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre