Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce fel de mamă e Theo Rose. Deși are doar 26 de ani, artista e foarte înțeleaptă

Ce fel de mamă e Theo Rose. Deși are doar 26 de ani, artista e foarte înțeleaptă
Theo Rose și regizorul serialului de maxim succes Clanul, de la PRO Tv, Anghel Damian, sunt de nouă luni părinți. În timp ce toată țara așteaptă ca  ei sa anunțe nunta, copilul lor crește și e pe zi ce trece mai simpatic.

La 9 luni, tânăra mămică Theo Rose îl învață pe fiul ei cea mai importantă lecție de viață. Deși are doar 26 de ani, artista e foarte înțeleaptă. Ea îi pune fiului muzică la pick-up, dar mai departe de asta, în joacă, îl învață ceva ce e bine să știe de mic. Ajunsă pe culmile succesului atât ca și cântăreață cât și ca actriță, Theo Rose e conștientă că succesul ține mult de conjunctură. Ca artist, azi ai succes, mâine a uitat toată lumea de tine. Așa se întâmplă, și nu puțini sunt cei care au trăit-o pe piele a lor.

Theo Rose și Anghel Damian își doresc un frate sau o soră pentru micul Sasha (Sursa: Instagram)

În ideea că din doi părinți artiști și copilul probabil va urma o carieră în domeniul artistic, Theo Rose îi explică micului Sasha Ioan cum stă treaba cu succesul. Azi îl ai, într-o secundă dispare. Pentru asta se joacă cu el cu balonașe de săpun pe care micul le sparge cu mare pasiune, învățând, cu fiecare gest, că pentru a avea un succes de durată este nevoie de efort, iar în lipsa efortului succesul face „poc” și dispare.

Ce fel de mamă e Theo Rose la 26 de ani

Theo Rose este în culmea fericirii de când  a devenit mamă. Deși atât ea, cât și iubitul ei, Anghel Damian, au programe încărcate, ambii fac eforturi ca să petreacă cât mai mult timp cu micuțul lor. Cântăreața postează deseori imagini cu băiețelul, însă, asemeni altui cuplu celebru – Smiley și Gina – evită să arate chipul copilului.

În urmă cu câteva zile, Theo Rose a vorbit despre problemele de sănătate ale copilului. În ultimele două luni a avut și gripă A și infecție cu salmonela. „Greu, băi! Nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a mărturisit Theo Rose într-o intervenție pe Instagram.

De ce ascund Theo Rose și Anghel Damian chipul lui Sasha

Theo Rose și Anghel Damian au decis să nu facă publică fața fiului lor Sasha Ioan. Cu ceva timp în urmă, cântăreața a decis să explice de ce au optat pentru acest lucru.

Theo Rose are grijă să ascundă mereu chipul micului Sasha când pune poze sau filmări cu el pe rețelele sociale (Sursa: Instagram)

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții”, a detaliat artista spunând că ea și iubitul ei nu vor să atragă genul acesta de atenție asupra micului Sasha Ioan. „Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mai explicat Theo Rose într-o altă intervenție pe Instagram Stories.

Sursă foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre