Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, îngrozită: „Eu nu le mănânc, de frică”. E într-o mare confuzie

Theo Rose, îngrozită: „Eu nu le mănânc, de frică”. E într-o mare confuzie
Theo Rose și-a câștigat statutul de artistă complexă. Cântă, e actriță de succes, mai mult, reușește să îmbine cariera și noul ei statut, acela de mamă. Și, peste toate, arată mai bine ca oricând.

Directă, așa cum a fost toată viața ei, Theo Rose le-a făcut o mărturisire fanilor: e îngrozită. Nu vrea să mănânce în ruptul capului ceva, considerând că ar fi toxic. În fapt, face o confuzie mare.

Theo Rose a vrut să devină actriță, dar a ajuns mai întâi cântăreață de succes. Apoi a avut șansa să fie o mare revelație pentru regizor în timpul castingului pentru serialul de mare succes Clanul. Astfel că, după ce s-a ales cu unul din rolurile principale a dovedit cât talent e în ea și a câștigat, astfel, noi cohorte de fani. Aceștia urmăresc cu sufletul la gură postările tinerei pe rețelele sociale, știind că nu vor fi dezamăgiți. Directă și fără fasoane, Theo Rose arată tot ce îi place și ce nu îi place. Ultima ei problemă e cu ceea ce primește de mâncare.

Theo Rose, speriată de panseluțe „Eu nu le mănânc, de frică”

„Nu înțeleg. Cine v-a învățat, mă, să puneți petunii pe șnițele? Am petunii în farfurie! Cine dracu mănâncă petunii?! Mama a crescut petunii toată viața ei în curte și nu am văzut-o niciodată  să le pună pe mâncare. Chiar le-am bănuit că ar putea fi toxice. Eu nu le mănânc, de frică”, dezvăluie Theo Rose în cea mai recentă postare a sa pe rețelele sociale.

Ea a mai dezvăluit și cu alte ocazii că nu e o fandosită când vine vorba de mâncare. Deși e deja o vedetă, preferă mâncărurile mai degrabă tradiționale, simple, clasice, din bucătăria românească. Acum i s-a servit un șnițel decorat cu panseluțe comestibile deasupra, iar ea a refuzat să consume garnitura. Theo Rose a confundat florile.

Confuzia. Vedeta a încurcat plantele

În timp ce petuniile nu sunt flori comestibile, panseluțele sunt chiar sănătoase. Iar Theo Rose avea panseluțe pe mâncare, după cum a și arătat în clip. Panseluțele, deși au un aspect firav, sunt extrem de rezistente la frig. Acestea sunt flori comestibile folosite în special în salate, cât și în decorarea torturilor. Ele conțin vitaminele A și C și au un gust ușor mentolat.

Așa arată petuniile. Florile pe care le-a primit Theo Rose ca decor pe șnițel erau panseluțe comestibile, după cum a arătat în clipul postat

Pe de cealaltă parte, petuniile, la care face referire Theo Rose, nu sunt flori comestibile, rolul lor fiind doar cel estetic. Și, într-adevăr, sunt al naibii de frumoase și înfloresc toată vara!

Sursa foto, video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre