Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose se reprofilează, vedetele sunt șocate. „E doar momentul în care încep să preiau controlul”

Theo Rose se reprofilează, vedetele sunt șocate. „E doar momentul în care încep să preiau controlul”
Theo Rose este o artistă completă. Cântă incredibil, abordând cu succes orice gen muzical, este o actriță foarte bună, mai nou e mamă. Le face pe toate în timp ce arată ca un fotomodel. Nu lasă niciun moment să i se citească oboseala sau stresul pe chip.

După ce a cântat mai ales muzică de petrecere, Theo Rose se reprofilează și o dă pe rock. Melodia pe care a lansat-o luna aceasta a iscat valuri de apreciere în rândul publicului și al vedetelor, are aproape 600.000 de vizualizări și s-a poziționat, la ora redactării acestui articol, pe locul 16 în tendințele pentru muzică, pe YouTube.

Vedeta și-a promovat și pe rețelele sociale noua piesă, De la 1 pan’ la 3. Cu un videoclip regizat impecabil, demn de filmele de acțiune, în care poartă ținute fabuloase, Theo Rose trece de la tonuri de rock la inflexiuni de manele cu o lejeritate care te lasă mască.

Printre cei uimiți de veleitățile artistice ale iubitei lui Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la PRO TV, s-a numărat și Misha, fosta soție a lui Connect-R. Aceasta nu s-a putut abține auzind-o pe Theo Rose cum cântă rock și a publicat un comentariu la piesă. „Băi da’ nu se poate așa ceva… tu chiar orice cânți BINEEE?”, a scris Misha, la postarea publicată de Theo Rose.

Theo Rose se reprofilează pe rock

Prin talentul său muzical și naturalețea de care a dat dovadă în orice proiect, Theo Rose a reușit, la numai 26 de ani, să își clădească o carieră de succes. Noua ei melodie este însă o declarație de „independență” pentru care le mulțumește public tuturor colaboratorilor. „De la 1 pan’ la 3. O inspirație de moment care a făcut să-mi sară inima de bucurie. M-am simțit EU cu totul.
Mulțumesc celor doi prieteni care au luat parte la „facere”. Multumesc Anghel Damian și Millo Simulov, pentru clipul asta brici și Global Records.

Iubitul ei, Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, a ajutat-o pe Theo Rose la videoclipul noii sale piese (Sursa foto: Instagram)

Ahhh… și mulțumesc Dan Helciug! Trăiasca berea!”, a scris cântăreața, în dreptul postării.

Împreună cu Dan Helciug, Alessandra și Costel Domiteanu, Theo Rose a compus muzica, în timp ce versurile le aparțin ei și Alessandrei. Fashion editorul Forbes România, Lucia Faur, s-a ocupat de ținutele lui Theo Rose din videoclipul oficial al piesei cu o dinamică și o veselie aparte.

Dacă și vouă vi se pare că este ceva nou în această ultimă piesă lansată de iubita lui Anghel Damian, Theo Rose are explicația: „E doar momentul în care încep să preiau controlul. Să scriu despre ce simt, să schimb ce vreau, să mă distrez fără grija eșecului și să investesc în ce cred”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre