Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose a făcut un anunț despre viitorul ei. A spus-o în gura mare și i-a uimit pe Irina Rimes și Horia Brenciu

Theo Rose a făcut un anunț despre viitorul ei. A spus-o în gura mare și i-a uimit pe Irina Rimes și Horia Brenciu
Theo Rose își dorește să ajungă în fața altarului și să devină nevastă, dar sunt mulți care cârcotesc că nu a fost cerută de iubitul Anghel Damian. Cântăreața a făcut referire la acest episod din viața sa, dar care a rămas totuși nelămurit pe deplin. Întrebarea din final este: Cine de cine a făcut mișto?

Theo Rose și Anghel Damian fac o echipă formidabilă, așa că toată lumea se așteaptă următorul pas. Pentru că regizorul și Theo n-au anunțat încă o apropiată căsătorie, deși au avut declarații despre acest eveniment care va urma, publicul emisiunii Vocea României a fost surprins de afirmația cântăreței, făcută în ediția de vineri seara.

Cu ceva timp în urmă, Theo Rose a vorbit despre momentul în care va deveni doamna Damian. Mai mult, a povestit că ea și Anghel Damian și-au luat angajamentul în urmă cu câteva luni, atunci când au devenit nași de cununie și botez la nunta unei foarte bune prietene. Pentru că nu sunt căsătoriți, toată lumea s-a gândit că nu e posibil să fie părinți spirituali, dar Theo Rose a lămurit explicația mult așteptată.

„Nașii de cununie pot fi necăsătoriți, doar în anumite condiții”

Vedeta a povestit că acest lucru e posibil, evident cu dispensă de la preot, dacă promit că în următorul an vor deveni soț și soție.

„Nașii de cununie pot fi necăsătoriți, doar în anumite condiții.

Theo Rose vrea să fie nevastă

Acest lucru este posibil cu o dispensă de la preot și cu condiția ca nașii să se cunune religios în următorul an ”, a scris Theo atunci pe contul său de socializare, răspunzând unei întrebări.

Cu toate explicațiile celor doi părinți ai micuțului Sasha, unele canale media au difuzat știri care puneau la îndoială căsătoria lor.

Când va deveni doamna Damian

În emisiunea „Vocea României”, unde Theo Rose împarte scaunul de jurat cu Horia Brenciu, a evoluat o concurentă pe care o cheamă Alexandra Damian și e din Tecuci. Theo și Horia i-au apreciat vocea primii, iar când concurenta și-a spus numele, jurata a strigat entuziastă: „Și pe mine o să mă cheme curând Damian”. Momentul a surprins-o pe Irina Rimes într-o uimire totală, iar Horia Brenciu o întreba pe Theo dacă aici îi spune că vor fi rude (el urmând să fie nașul), să zică…Irina a sărit cu întrebarea:„Ne faci invitație la nuntă?”. După ochii mari și gesticulație, Theo a răspuns, clar într-un fel de glumă agasată: „Nooo, am zis-o la mișto, poate mă cere!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre