Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce i-a făcut tatăl Denisei Filcea – „doamna rimă” a lui Flick. S-a petrecut în copilărie și a avut urmări

Ce i-a făcut tatăl Denisei Filcea – „doamna rimă” a lui Flick. S-a petrecut în copilărie și a avut urmări
Flick  „domnul rimă” și aleasa lui, Denisa Filcea, s-au căsătorit vara trecută în Creta, pe plajă, surprinzând pe toată lumea, cu toată discreția de care a dat dovadă pentru acel moment.

Dar cu adevărat șocant e ce a făcut „doamna rimă” cu primul salariu. Denisa Filcea nu s-a mai ascuns și a mărturisit cum s-au întâmplat lucrurile, la Xtra Night Show. Totul are legătură cu ceva făcut de tatăl ei, când era micuță.

Căsătoria cunoscutului „domn Rimă” Flick, cu Denisa Filcea a fost anunțată în versuri pe rețelele de socializare. Cu rimă: „De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!”. Nașii tinerilor căsătoriți au fost Daniel Buzdugan și soția acestuia. Despre „doamna rimă” se știe că e model și că dă dovadă de o modestie aparte. Denisa a fost desemnată Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017 – 2018.

Ce a făcut „doamna rimă” cu primul salariu

Soția lui Flick a vorbit despre cum a hotărât să își cheltuie primii săi bani câștigați din modeling.  Poate nu știați, dar frumoasa doamnă s-a remarcat în lumea modei încă de la vârsta de 15 ani. Acum are propria ei școală de bună purtare. Asta după ce, în copilărie, a văzut câtă nevoie e să știi astfel de lucruri. Ceea ce e interesant la Denisa e că a ajuns să prezinte modă chiar dacă înălțimea ei era sub medie.

Dar, în final, felul în care arăta a contat mai mult. Trăsăturile aparte au făcut ca ea să fie dorită de casele de modă. Așa a ajuns să câștige primii ei bani chiar în primul an de liceu. A fost tare mândră când a primit cei dintâi bani. Iată ce a făcut cu primul salariu.

„Primi mei bani câștigați i-am dat unei colege de liceu care venea dintr-o familie fără părinți. Erau foarte săraci, părinți nu și i-a cunoscut și i-am donat ei. După, nu știu cu fiecare ce am făcut, doar cu primii, când am avut prima mea prezentare”, a dezvăluit Denisa Filcea, la Xtra Night Show.

Ce i-a făcut în copilărie, tatăl, Denisei Filcea

Denisa a povestit cum, în copilărie, tatăl său a adus acasă o fetiță sărmană pe care au ajutat-o. Acum aceasta a ajuns să lucreze în străinătate.

„La un moment dat, tata a venit acasă cu o fetiță, Anabela, care la fel, nu avea părinți, stătea cu bunica, nu aveau casă, stăteau prin pădure. A luat-o la noi. În perioada aceea ai mei nu se descurcau strălucit cu banii, deci chiar a fost un sacrificiu pentru ei. Și noi, ca și copii, eu și cu fratele meu am fost puși în fața faptului în care, din puțin cât aveam, trebuia să împărțim la trei. Și a stat la noi, am ajutat-o, au înscris-o la școală.

Și acum vine la noi, a terminat facultatea, suntem foarte mândri de ea pentru că de la a sta în pădure, la a avea facultate și a lucra la Budapesta, e un pas foarte mare. Și ea a reușit să facă asta pentru că au ajutat-o ai mei. Pentru că dacă tati nu empatiza în momentul ăla să o aducă la noi acasă, cine știe unde era acum? Așa am crescut”, a mai adăugat Denisa Filcea.

6 luni de mariaj

Denisa e cea mai fericită soție din showbiz. Tocmai a aniversat șase luni de la mariaj și a fost surprinsă de soțul ei cu versuri.

„Acum 6 luni, în toamnă,
Am fost la altar cu ea.
Te iubesc, stimată doamnă,
Tu ești Primăvara mea!”, a scris Flik pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 13 aprilie. Revolte alimentate din umbră

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre