Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul este exasperat

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul este exasperat
Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de câțiva ani și sunt nedezlipiți unul de celălalt. Ieri însă, cântărețul și-a spus durerea și este exasperat. Ce îi face Alexia lui Mario Fresh.

Fiica Andreei Esca și cântărețul Mario Fresh au o relație de peste patru ani. Cei doi se iubesc foarte mult, dar ca orice cuplu, au și momente în care se enervează reciproc. Un astfel de moment a avut loc ieri, când Mario Fresh s-a plâns pe Instagram că nu mai poate. Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. 

Cei doi au ieșit aseară la distracție într-un club din București. Până să iasă din casă însă, a trecut ”o eternitate” cum s-ar spune. Asta pentru că Alexia este o domnișoară în toată regula. Și ca orice domnișoară care se respectă, are nevoie de pregătiri diverse înaine de a se prezenta în public. 

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul s-a plâns pe Instagram

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh

Ei bine, înainte ca cei doi să ia masa în oraș, iar apoi să meargă în club, a trebuit, evident, să se îmbrace pentru ocazie. În timp ce Mario a terminat repede și era gata de plecare, la iubita lui lucrurile nu au stat chiar așa. Alexia a stat 45 de minute să aleagă o pereche de pantofi, după cum a mărturisit chiar Mario. ”De acum încolo când ieșim undeva și ne pregătim să ieșim undeva să ne aranjam o să fac live pe Instagram să vedeți și voi ce pot să trăiesc cu fata asta. N-a putut să se hotărască la două perechi de pantofi în 45 de minute. I-am spus cu care să meargă, după care m-a întrebat din 3 în 3 minute dacă trebuie să meargă cu ăia. Nu mai pot”, a mărturisit tânărul, cu Alexia de față. 

Ulterior, cei doi au ajuns într-un club din București acolo unde s-au distrat. Însă Mario n-a renunțat la ”of-ul” lui, căci și-a pus iubita din nou pe Instagram. ”Măcar poartă niște pantofi…Nu mai contează pe care…”, a scris Mario pe un video în care Alexia zâmbea amuzată.  

Foto: Instagram

Marele actor Marin Moraru s-a căsătorit cu o elevă de liceu. Iubire ca-n filme!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre