Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce îl face fericit pe Ianis Hagi. Iubita sa nu vrea să se mute cu el în Scoția

Ce îl face fericit pe Ianis Hagi. Iubita sa nu vrea să se mute cu el în Scoția
Ianis Hagi are motive să se mândrească. Are o iubită superbă și o carieră promițătoare. La Sinteza Zilei, Ianis Hagi a dezvăluit ce îl face fericit.

La cei 22 de ani ai săi, Ianis Hagi are o carieră promițătoare de mijlocaș al echipei scoțiene Rangers, acolo unde are un salariu de 1,1 milioane de euro pe an. Astfel, internaționalul român este pe lista celor mai bine plătiți jucători care evoluează pe Ibrox Stadium. La Sinteza Zilei, Ianis Hagi a povestit ce îl face pe el fericit. 

La finalul campionatului, Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Scoția. Mijlocașul român a înregistrat cel bun sezon la carierei, iar asta se vede în cifre. În cele 45 de partide bifate pentru Rangers în toate competitiile, Ianis Hagi a marcat de 7 ori şi a livrat 12 pase decisive colegilor săi. Totodată, el a fost implicat în 18 goluri ale echipei sale. Mijllocaşul a fost titular și în ultima etapă, în care a livrat a 12-a pasă de gol în meciul Rangers-Aberdeen.

Ianis Hagi e fericit când joacă fotbal 

La emisiunea citată mai sus, fiul lui Hagi a vorbit despre 3 dintre cele mai fericite momente din viața sa. „Cred că pe primul loc este, de departe, vara de acum doi ani, Campionatul European cu Naționala de Tineret. Clar cel din vara lui 2019 a fost, de departe. Pe locul doi și locul trei și nu vreau să spun care ar fi pe locul doi și pe locul trei ar fi cupa câștigată cu Viitorul. A însemnat foarte mult pentru mine, pentru că am mai avut o perioadă, la început, cu tata, un an și jumătate unde el era antrenor și eu eram jucător și am avut un sezon foarte bun, dar am terminat pe locul cinci”, i-a mărturisit Ianis lui Mihai Gâdea. 

„Apoi, m-am întors din Italia și îmi doream foarte mult să câștig un trofeu împreună cu el, la echipa de seniori. Clar, la juniori am câștigat foarte multe trofee, dar clar îmi doream să câștig și un trofeu la echipa de seniori, iar acela a fost un moment în care am fost foarte fericit.

Interesant este că Ianis a evitat să răspundă clar dacă va continua să joace în Scoția sau se va orienta spre echipe din Spania sau Italia. Deocamdată, a spus, vrea să se bucure de vacanță și va evalua orice variantă.

Și campionatul din Scoția, acum, primul meu titlu în străinătate alături de un antrenor imens și pentru clubul care, toată lumea știe prin ce suferință a trecut în ultimii 10 ani, și să aduci un club atât de pare, iar, pe scena fotbalului european a fost imens”, a mai dezvăluit tânărul. 

Iubita sa e superbă, dar nu se mută cu el în Scoția 

Când a fost vorba de viața sentimentală, Ianis a fost discret. Se știe însă că are o relație de câțiva ani cu o aromâncă, fiica unui om de afaceri din Constanța. Elena pe numele ei, tânăra este încă la facultate, acesta fiind motivul pentru care nu se mută momentan cu jucătorul în Scoția, acela că vrea să-și termine studiile. Deși locuiesc la mai bine de 3.000 de kilometri distanță, acest lucru nu îi împiedică pe cei doi să își continue relația. Elena merge ori de câte ori poate în vizită la Ianis, iar părinții celor doi sunt de acord cu relația lor, spune Pro Sport. 

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă este și viața privată, dar vreau s-o țin departe (n.r. – de presă). Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi la Digisport. 

Foto: Pro Sport

Englezii, preocupați cu cine seamănă băiețelul lui Harry și Meghan la doi ani. Foto relevante

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre