Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce legătură de rudenie are noul iubit al Sandrei Izbașa cu Ștefan Bănică. Speculații care deranjează

Ce legătură de rudenie are noul iubit al Sandrei Izbașa cu Ștefan Bănică. Speculații care deranjează
Cunoscuta gimnastă cu palmares internațional a făcut anunțul. Se iubește cu Bănică. E dragoste mare la mijloc. Așa de mare, încât campioana și artistul au dezvăluit totul pe social-media.

Sandra Raluca Izbașa, gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură,  europene, mondiale, respectiv la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, unde a fost medaliată cu aur la sărituri, a împlinit 30 de ani vara aceasta. Este locotenent în cadrul MApN și e foarte îndrăgostită. Sandra Izbașa și noul iubit sunt revelația mondenă a săptămânii.

După ce a fost perechea dansatorului Petrișor Ruge preț de ani buni, fosta gimnastă și-a găsit fericirea în brațele lui Răzvan Bănică. Acesta e nepotul celebrului Ștefan Bănică Jr. și este de meserie actor. El e absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și lucrează la Teatrul Nottara din Capitală de mai mulți ani, având deja o carieră în spate.

Relația de rudenie vine pe linie paternă. Tatăl lui Răzvan este văr cu Ștefan Bănică jr., iar viața nu i-a adus prea mult împreună. Tânărul actor e destul de deranjat pentru speculațiile care s-au tot făcut prin presă în legătură cu o posibilă „pilă” pusă de unchiul Bănică jr. pentru cariera sa.

Încă din 2018, Răzvan Bănică explica în interviuri cum a ajuns actor și ce rol a avut Stefan Bănică jr. în viața lui profesională, arătând însă că este mându că face parte dintr-o familie de artiști de mare valoare.

„Pentru mine, Ștefan Bănică junior și Ștefan Bănică senior sunt două repere ale industriei și ale showbiz-ului de atunci și de acum. Nu am îndrăznit niciodată să-i cer vreun sfat și n-am cerut sfaturi de la nimeni, în afară de profesorii mei din facultate, și anume domnul profesor Florin Zamfirescu, la clasa căruia am terminat. N-am îndrăznit niciodată pentru că drumurile noastre sunt total diferite, chiar dacă activăm cumva în același domeniu. Chiar cred că fiecare dintre noi, și nu mă refer numai la mine și la el, avem drumurile noastre, fiindcă suntem unici în felul nostru.

Acum încerc să nu mai bag în seamă, să-mi văd de drumul meu, să mă debarasez de această etichetă, care îmi face cinste, să nu mă înțelegeți greșit. Este o asociere cu un mare artist al acestei țări, care a făcut performanță și în teatru, și în film, și în muzică. E un reper. Dar, la rândul meu, și eu îmi doresc să fiu un reper și îi invit pe oameni să mă cunoască drept Răzvan Bănică, actorul care, atât cât poate și cu mijloacele lui, încearcă să le spună niște povești pe scena teatrului”, explica Răzvan Bănică, în urmă cu doi ani.

 


Minune! Bănică a postat prima fotografie împreună cu iubita sa

Novak, numărul 1 mondial, descalificat din US Open. Prima reacție


Dragostea asumată pe Instagram

Printr-o postare pe Instagram, Sandra Izbașa a decis să oficializeze relația dintre ei, acum șase săptămâni, dar fără prea mult curaj. Ea a postat o imagine incendiară, și un comentariu: „Ai văzut cine e pe skijket?”

Nu prea se vede, e în depărare.

De fapt, actorul a fost cel care a pus capăt bârfelor mondene. Ieri, Bănică a postat o imagine cu el și iubita lui, superbă gimnastă și locotenent și a scris, culmea, precum unchiul lui la primul selfie cu Lavinia Pânrva: „Noi”.

„Awww, esti vagaboooont 😂”, i-a comentat tânăra îndrăgostită. De altfel, pe contul actorului de la Nottara sunt mai multe imagini în carte acesta apare alături de iubita sa, toate însoțite de comentarii drăgălașe.

Pe de altă parte, se pare că relația dintre cei doi e cât se poate de serioasă. Stau împreună, deja? E posibil. Tot pe contul lui Bănică vedem un video cu dubla campioană mondială udând florile în balcon.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre