Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mănâncă Naomi Campbell. Așa își menține silueta

Ce mănâncă Naomi Campbell. Așa își menține silueta
Deși are 50 de ani, supermodelul Naomi Campbell are o siluetă de invidiat. Bucătarul ei personal a dezvăluit care este secretul vedetei. Ce mănâncă Naomi Campbell.

În ciuda vârstei de 50 de ani pe care o are, Naomi Campbell reușește cumva să se mențină într-o formă de invidiat. În timp ce este evident că face mult sport și yoga, vedeta mai are și alte secrete, dezvăluite chiar de către bucătarul ei personal. Iată ce mănâncă Naomi Campbell. 

Naomi a povestit la un moment dat că mănâncă o singură dată pe zi. Însă în general acest lucru este contraindicat de nutriționiști, căci există posibilitatea de a ne da organismul peste cap astfel și de a mânca mai mult decât trebuie. Însă bucătarul personal al lui Campbell a dezvăluit ce secrete are aceasta în materie de dietă. 

Naomi Campbell mănâncă preparatele bucătarului personal. Este vegetariană 

Renumitul bucătar Sean John, care deține și câteva restaurante în New York și care gătește de ani buni de zile mâncare pentru Naomi Campbell, a oferit în premieră câteva detalii exclusive despre dieta celebrului model. Acesta susține, că Naomi ar fi exclus total consumul produselor ce conțin gluten și carne. ”Acasă, ea are produsele sale și rețetele pe care le adoră. Dar o dată pe zi eu îi gătesc o mâncare sățioasă, foarte benefică pentru sănătate”, zice acesta. 

”Naomi este vegetariană”, spune bucătarul. ”Îi plac foarte mult condimentele și ierburile. Mâncarea trebuie să aibă un gust, așa că nu sunt suficiente doar sarea și piperul, eu îi fac mâncarea aromată și parfumată cu diverse mirodenii.” Spre mirarea tuturor, acesta a mai menționat că Naomi preferă să nu mănânce mâncare de la restaurantele lui. ”Naomi de obicei spune. Pregătește ceva, dar nu ceea ce este în meniu. Așa că mai mereu implic creativitatea”, povestește bucătarul.

John a adăugat că și în timpul zborurilor, gătește pentru model. ”Naomi nu mănâncă mâncăruri care sunt servite la bordul aeronavelor”, a încheiat Sean John. 

Foto: Facebook

Rețetă senegaleză de pește cu orez și multe legume în sos concentrat de roșii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre