Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce nu lipsește niciodată din meniul lui Bill Gates. Nimeni nu s-ar fi gândit că asta e mâncarea lui preferată

Ce nu lipsește niciodată din meniul lui Bill Gates. Nimeni nu s-ar fi gândit că asta e mâncarea lui preferată
Bill Gates zburdă de bucurie de când a aflat că va deveni bunic. Chiar dacă a declarat că nu le va mai da nimic copiilor săi, s-a înmuiat și i-a făcut un cadou nesperat fiicei sale.

Bill Gates a uitat de tot ce a spus legat de copii, atunci când fiica sa, Jennifer, l-a anunțat că e însărcinată.

Imediat ce a aflat vestea cea mare, viitorul bunic a început să-și răsfețe fiica, iar primul cadou primit a depășit orice așteptare. E vorba de un penthouse, pentru care afaceristul a plătit o sumă imensă. Potrivit Daily Mail, apartamentul este situat în cartierul Tribeca din Manhattan, una dintre cele mai scumpe locuințe din New York.

Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit în octombrie 2021 cu un călăreț profesionist american de origine egipteană, Nayel Nassar. Nunta l-a costat pe Bill peste două milioane de dolari și a avut loc la reședința tinerei din North Salem, New York. E vorba de o proprietate de 50 de hectare, care are și o fermă de cai, pe care Jennifer a primit-o în dar de la părinți când a terminat facultatea de medicină.

Obiceiurile ciudate ale lui Bill Gates

Ajuns la vârsta de 67 de ani, Bill Gate a povestit în cadrul unui documentar Netflix, mini-seria „Inside Bill’s brain”, că niciodată nu ia micul dejun, pentru că nu i se pare deloc important. Dar din meniul de prânz nu lipsesc niciodată proteinele.

Cât privește mâncarea preferată, Bill Gates e pur și simplu îndrăgostit de hamburgeri și preparate cu carne de vită. Desertul preferat rămân nucile. Nu există nici o zi în care afaceristul cu o avere estimată la 150 de miliarde de dolari să nu consume cafea, dar și cinci cutii de Coca-Cola fără zahăr!

Ce se ascunde în biblioteca lui Bill Gates

În fiecare dimineață, Bill Gates citește ziarele, iar publicațiile lui preferate sunt The New York Times, The Wall Street Journal și The Economist. Când timpul îi permite, îi place să stea liniștit în biblioteca lui imensă, cu multe cărți rare, inclusiv celebrul „Codex Leicester” al lui Leonardo da Vinci.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre