Rod Stewart, bunic pentru a doua oară. Celebrul artist a dat marea veste pe contul de socializare

Rod Stewart, bunic pentru a doua oară. Celebrul artist a dat marea veste pe contul de socializare
Începutul de an a fost unul extraordinar pentru celebrul cântăreț, Rod Stewart, care are inima plină de bucurie. De acum încolo, viața i se va schimba radical.

Artistul e în culmea fericirii și a postat un video pe contul său de socializare. Rod Stewart a anunțat că va deveni bunic de băiat și numără zilele până când își va strânge nepotul în brațe.

A fost la spital cu actuala soție, dar și cu cele două partenere de viață

Celebrul cântăreț a devenit bunic pentru prima dată în 2011, când a primit primul nepot de la fiica sa, Kimberly, care a născut atunci chiar de ziua ei. Potrivit Daily Mail, acesta a fost la spital cu actuala soție, dar și cu cele două foste partenere de viață. Tatăl micuței este actorul Benicio del Toro, deținător de Oscar, de care Kimberly s-a despărțit între timp.

Rod are opt copii cu mai multe femei

Și tot în 2011, Rod a devenit pentru a opta oară tată, în luna februarie. Atunci, soția sa Penny Lancaster l-a adus pe lume pe Aiden. Tot atunci, el a spus că are momente în care nu-și poate aminti prenumele copiilor săi. Starul a făcut opt copii cu mai multe femei.

Anul trecut, Aiden a fost dus de urgență la spital

Anul trecut, Rod a trecut printr-o sperietură uriașă, după ce Aiden, fiul său, a fost suspect de infarct, după ce s-a prăbușit pe terenul de sport în timpul unui meci de fotbal. Potrivit Daily Mail, familia a răsuflat ușurată când medicii au spus că a fost vorba doar de un atac sever de panică.

„Am crezut că băiatul meu a făcut infarct. Era albastru și inconștient. A fost înfricoșător, dar s-a dovedit a fi un atac de panică. Un alt băiat a căzut pe spate și s-a lovit la cap. Nu și-a revenit nici acum. În tot timpul în care am urmărit eu fotbal, este singura dacă când au fost chemate două ambulanțe pe teren”, a declarat muzicianul britanic.

Recomandarile noastre