Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce o fi cu Ronaldo? Schimbări în viața lui sau doar i-a confiscat iubitei diamantele

Ce o fi cu Ronaldo? Schimbări în viața lui sau doar i-a confiscat iubitei diamantele
Cristiano Ronaldo este recunoscut ca fiind excentric când vine vorba de accesorii, însă de această dată a șocat audiența. Ce-o fi cu el, oare se întrevăd ceva schimbări în viața lui? Sau i-a confiscat iubitei diamantele?

Cristiano Ronaldo a făcut să ofteze multe domnișoare de-a lungul anilor. Fizicul său atrăgător, dar și zâmbetul cuceritor au cucerit multe reprezentante ale sexului slab. Pentru că nu era de ajuns, Ronaldo a hotărât să pluseze și dă încă un motiv de suspinat. O fi făcut Ronaldo ceva schimbări în viața lui, sau doar i-a confiscat iubitei diamantele? 

Pentru cei ce nu știu, iubita lui Ronaldo este Georgina Rodriguez, un model de origine spaniolă. Cei doi s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, unde tânăra lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Spanioloaica spunea că ”a fost dragoste la prima vedere”. Sunt de patru ani împreună și au o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani). 

Ronaldo face schimbari în viața lui? Sau i-a confiscat diamantele Georginei

Ronaldo schimbări

Zilele trecute, Ronaldo a susținut o conferință de presă în Dubai. Însă nu discursul său a fost cel care a „leșinat” audiența, ci mâna fină a fotbalistului. Fină și cu valoare. Spunem asta pentru că Ronaldo avea la mână peste 600.000 de dolari, în diamante! Și nu orice fel de diamante. Vorbim de un inel de logodnă, model feminin, cu banda plină de diamante mici, toate încadrând un diamant imens. Inelul este estimat la o valoare de peste 200.000 de dolari.

Asta însă nu este tot. Fotbalistul mai avea încă un inel tip verighetă subțire, încrustat cu diamante, modelul fiind tot de damă. Și ca să fie „tacâmul” complet, Ronaldo a accesorizat totul cu un ceas Rolex, care este considerat a fi cel mai scump produs vreodată. Bijuteria este făcută din aur alb și încrustată cu sute de diamante de 30 de carate. Cu așa podoabe la mână, Ronaldo a făcut cu siguranță impresie. Mai ales în rândul comunității LGBT.

Ceea ce nu se știe încă foarte clar este dacă podoabele erau ale lui, sau ale iubitei. Și, dacă într-adevăr fotbalistul le-a confiscat, oare ce va zice Georgina când va vedea că i-au dispărut prețioasele accesorii?

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre