Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce pățea Andreea Antonescu dacă lua note proaste la școală. Vedeta a mărturisit tot

Ce pățea Andreea Antonescu dacă lua note proaste la școală. Vedeta a mărturisit tot
Jumătatea trupei ”Andrè” a fost invitată la ”Distracțiile lui Cazacu” pe TVR 2. Acolo a vorbit despre începuturile trupei. Ce pățea Andreea Antonescu dacă lua note proaste la școală.

Andreea Antonescu a fost invitata lui Cătălin Cazacu la „Distracțiile lui Cazacu”, pe TVR 2. Acolo a vorbit despre începuturile trupei, dar și despre destrămare. Printre altele, Andreea Antonescu a povestit ce pățea daca lua note proaste la școală. 

”Andrè”, trupa formată din două adolescente, a rămas în istoria muzicii un reper și a avut performanțe de neegalat. Un milion și jumate de albume vândute, cinci discuri de platină și unul de aur. «Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)» sau «Liberă la mare (Lasă-mă papa la mare)» rămân hituri și după 20 de ani. În vara anului 1999, trupa „Andrè” lansa melodia „Liberă la mare”, un adevărat cutremur pe piața muzicală românească, clasată pe locul 29 în „Top 100 melodii care au rupt România în două”, realizat de UTV în 2008. 

Ce pățea Andreea Antonescu dacă lua note proaste: ”Era o lege” 

Ce pățea Andreea Antonescu

În cadrul emisiunii, bruneta a vorbit cu Cătălin Cazacu despre ce se afla în spatele celebrei trupe. Cazacu și Andreea Antonescu se cunosc de ceva vreme, astfel că artistei i-a fost ușor să se destăinuie. ”Ne cunoaștem de ceva vreme, ne-am apropiat și pot spune că suntem prieteni. Știam că Andreea își dorește să învețe să meargă pe motocicletă. Având în vedere că am filmat iarna, n-am putut să-i ofer acest lucru, dar am compensat cu o provocare plină de adrenalină. Despre interviu pot să vă spun că e plin de lucruri interesante, multe din perioada în care trupa „Andre” era în vogă. Cum a început și cum s-a terminat trupa, dar și ce a simțit în prima zi după desființare. Mai mult, am aflat și dacă, într-un final, papa a lăsat-o la mare”, a spus Cătălin Cazacu. 

Printre altele, bruneta a dezvăluit și un secret din familia sa. Școala era extrem de importantă în familie, astfel că exista o regulă clară, care nu era încălcată. ”La noi era o lege, dacă luam note sub opt, se anulau concertele. Ca să înțelegeți, în perioada aceea și eu și Andreea Bălan ne-am fi putut permite, fără probleme, să ne cumpărăm câte un apartament pe lună”, a povestit Andreea Antonescu. Emisiunea o puteți urmări sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 23:00 pe TVR 2. 

Foto: Facebook

Oana Zăvoranu scoate iar bâta: „Asta e altă poamă, tot influenceră”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre