Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de Keo, după ce Andreea Bălan a descoperit că o înșela cu Misty. Imaginile de azi sunt grăitoare

Ce s-a ales de Keo, după ce Andreea Bălan a descoperit că o înșela cu Misty. Imaginile de azi sunt grăitoare
Andreea Bălan și Keo au fost la un pas să întemeieze o familie. Locuiau împreună, relația lor dura de opt ani, când blondina a aflat din presă că „alesul” are interese la altă domnișoară.

Poate vă mai amintiți. Cei doi formau un cuplu de 7 ani, în 2013, când s-au apucat de construcția unui duplex modern, cerând arhitectului ca fiecare parte să aibă 4 camere, 3 băi, curte interioară şi parcare în față. După despărțire, Keo s-a mutat din bucata lui de casă, în final ajungând la o înțelegere cu fost iubită. Vila era evaluată atunci la 500.000 de euro, iar Andreea Bălan l-a despăgubit pe fostul iubit.

Abia anul trecut, în virtutea relației cu Tiberiu argint, relație care părea de neoprit, Andreea Bălan a decis să unească locuințele și pe interior, astfel că a chemat meșterii să spargă pereții. Se gândea că îi cresc fetițele, dar și că ea și iubitul ei vor avea nevoie de intimitate.

Nu a fost să fie. După mariajul ratat cu George Burcea, din care, e drept, s-au născut cele două fetițe minunate, Andreea Bălan a avut nevoie de ceva timp până să își asume o nouă relație. Tiberiu Argint, fratele vedetei TVR Sonia Argint Ionescu, a făcut parte din viața Andreei Bălan doar un an. Vedeta pare că nu prea are noroc în dragoste. Primul iubit de cursă lungă a lăsat-o pentru Misty, soțul a avut alt gen de probleme, iar ultimul iubit a ieșit discret din viața ei.

Ce s-a ales de Keo, după ce Andreea Bălan a descoperit că o înșela

Într-adevăr, separarea dintre Andreea Bălan și Keo a avut loc pe fondul faptului că artista a aflat de atenția extraconjugală pe care iubitul ei i-o acorda celeilalte A aflat adevărul despre povestea dintre iubitul ei și blonda Misty din presă, fiind prinși de paparazzi în plin fapt.

Totodată, Keo are în prezent o familie cu Misty, femeia cu care a înșelat-o pe Andreea Bălan. Cei doi au ajuns să formeze un cuplu și chiar mai mult. Au trecut vremurile când Keo se concentra exclusiv pe cariera sa. Acum e tată și acesta e lucrul cel mai important.

Keo a devenit tată în ianuarie 2018. Atunci Misty a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Arya are deja doi ani. Tatăl ei celebru crede că o să devină cântăreaţă, o să îşi urmeze părinţii în carieră.

„E înnebunită. Dansează, cântă, are şi ea pianul ei. Simt că vom avea încă o cântăreaţă în familie”, a mărturisit Keo pentru ciao.ro acum ceva vreme. Artistul recunoaște că viaţa lui s-a schimbat complet de când a devenit tată. „Nu prea m-am gandit, nu-mi prea dădeam seama. Nu aveam nici cea mai mică idee de cât de frumos poate să fie acest lucru. Când ai un copil este ca şi cum ţi se deschide o uşă către o încăpere sufletească pe care tu nu ştiai că o ai. Este cea mai frumoasă încăpere din suflet, să ştii”, a mai spus Keo.

Misty și Keo se gândesc să-i facă Aryei un frate. sau o surioară

Misty și Keo au dat, recent apă la moară, fanilor, vorbind despre un al doilea copil. Artista s-a pozat, iar cea mică i-a acoperit cu mâinile abdomenul, iar fanii au crezut că este vorba despre a doua sarcină. Cei doi nu au exclus ideea de a deveni părinţi pentru a doua oară, dar asta nu se întâmplă momentan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keo (@keomusic)

„Nuuuuu sunt insarcinata!  Not yet, cel puțin! 🙂 Doamne ajută, într-un viitor apropiat! The best is yet to come’ m-am referit la faptul ca Arya crește și pe zi ce trece ne surprinde și ne bucură din ce în ce mai mult! Iar mânuța ei apare în cadru pentru că gramada cerea vârf’ 😅 Vă pup și mulțumesc tururor!”, a spus iubita lui Keo.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre