Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu iubiții care s-au legat cu cătușe ca să își salveze relația

Ce s-a întâmplat cu iubiții care s-au legat cu cătușe ca să își salveze relația
O cosmeticiană și un vânzător de mașini au ajuns subiect de știri în toată lumea după ce au decis să ia măsuri radicale pentru a-și salva relația. Așa o poveste de dragoste ca a lor nu s-a mai pomenit. Au mers până acolo încât s-au încătușat, efectiv și de bunăvoie.

Dar să vedeți ce s-a întâmplat cu iubiții care s-au legat cu cătușe ca să își salveze relația. Alexandr Kudlai și Viktoria Pustovitova, un vânzător de mașini în vârstă de 33 de ani și o cosmeticiană cu patru ani mai tânără au decis să se încătușeze împreună de Ziua Îndrăgostiților, anul acesta. A fost o ultima tentativă de a rupe ciclul de despărțiri și împăcări. Astfel, din 14 februarie, cei doi tineri din orașul Harkov din estul Ucrainei, au avut mâinile legate cu op pereche de cătușe. Și orice au avut de făcut au fost împreună. Zi și noapte, în toate momentele.

Ce s-a întâmplat cu iubiții care s-au legat cu cătușe

După 123 de zile în care au stat legați cu cătușe pentru a-și salva relația turbulentă, ucrainenii Alexandr Kudlai și Viktoria Pustovitova au concluzionat că acest experiment a scos la iveală niște adevăruri inconfortabile, relatează Reuters. Și, în concluzie, au luat cea mai înțeleaptă decizie din viața lor. S-au despărțit. De data aceasta, spune ei, definitiv.

Totuși, au câștigat ceva. Pentru că de-a lungul experimentului pe care l-au documentat pe rețele sociale, cei doi dovedit că au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauza de țigară, folosind pe rând baia, s-au ales cu un număr impresionant de urmăritori.

Iubiții încătușați au înțeles că relația nu va merge

Pustovitova, care inițial nu a fost încântată de ideea încătușării, a plâns când a relatat despre ultima despărțire. „Cred că va fi o lecție bună pentru noi și pentru alte cupluri din Ucraina și străinătate să nu repete ce am făcut noi”, a declarat aceasta pentru Reuters.

Acum afirmă că i-a lipsit cel mai mult spațiul personal. Și, în plus, susține că iubitul ei nu i-a acordat suficientă atenție în timp ce erau legați împreună. „Am stat împreună toată ziua, nu am primit deloc atenție de la Alexandr fiindcă eram constant împreună. Nu mi-a zis „Mi-e dor de tine”, deși mi-ar fi plăcut să aud asta”, a afirmat cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

Kudlai în schimb afirmă că nu îi pare rău că a recurs la măsura disperată pentru a salva relația. Bărbatul  spune că folosirea cătușelor l-a ajutat să înțeleagă că e incompatibil cu prietena sa. „Nu suntem pe aceeași lungime de undă, suntem total diferiți”, a declarat vânzătorul de mașini în vârstă de 33 de ani.

Cuplul intenționează acum să tragă un ultim folos de pe urma experimentului. Cei doi vor vinde cătușele într-o licitație online și vor să doneze o parte din bani unor cauze caritabile.

Sursa foto: YouTube

Rasputin, ori profet, ori șarlatan. ”Călugărul demonic” a fost greu de ucis

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre