Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu Gina și Smiley în luna de miere. Imagini copleșitoare

Ce se întâmplă cu Gina și Smiley în luna de miere. Imagini copleșitoare
Gina Pistol și Smiley trăiesc unele din cele mai frumoase momente de viața lor. Ei au plecat din România imediat după nuntă și au ales să petreacă luna de miere în Franța.

Fiica lor, Josephine, a rămas acasă, cu bunicii paterni. De altfel, pentru a-i ajuta cu creșterea micuței, aceștia au decis să se mute la București. Smiley nu are liniște nici în luna de miere. Artistul dezvăluie punct cu punct cum își răsfață nevasta, în sejurul lor romantic în Franța. Imaginile surprinse sunt editate de echipa de producție a cântărețului, astfel că le oferă fanilor un rezumat punctual al vacanței lor.

Ieri, cei doi au părăsit hotelul și au plecat mai departe, în Provence. „Ce Maldive?!”, exclamă Smiley, arătând imagini cu piscina artificială a hotelului în care au fost cazați.

Vor veni cu siguranță foarte bronzați, mai ales că noul hotel, care, conform spuselor lui Smiley, are o listă impresionantă de vinuri bune în meniu, deține și  mai multe piscine descoperite.

Ceva umbrește luna de miere a lui Smiley și Gina Pistol

Plecați pentru prima dată departe de puiul lor, de micuța Josephine, Gina și Smiley recunosc că micuța le lipsește de când au plecat. Aceasta a rămas acasă cu bunicii, pentru a le da răgaz părinților să petreacă timp de calitate doar ei doi. Cu gândul la ea, mama și tata îi cumpără jucării din toate locurile în care ajung. Atenți la detalii, aleg jucării artizanale.

Piesă lansată din luna de miere

În timp ce Gina chiar savurează relaxarea, Smiley e destul de preocupat de ce e acasă. Chiar dacă e în luna de miere, nu pune muzica pe plan secund. El tocmai a lansat o nouă melodie. „Pata”, în care apare alături de Mario Fresh și RENVTØ, tocmai a fost urcată pe YouTube, cu clipul oficial în care, cei trei bărbați apar stând pe o canapea în timp ce în fața lor se mișcă languros o tânără cu trup de model, îmbrăcată într-o ținută mulată pe formele corpului.


Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre