Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce secrete teribile ascunde Diana Constantin, concurentă în „Insula Iubirii”

E obișnuită să zâmbească în fața camerei, însă în spatele zâmbetului sunt secrete teribile. Dramatice unele din ele. Una dintre vedetele emisiunii matrimoniale „Insula Iubirii” are o istorie grea.

Puțină lume cunoaște adevărul despre viața reală a Dianei Constantin. La doi ani de la prima participare la concursul „Insula Iubirii”, Diana Constantin, a trecut prin transformări spectaculoase. Din tânăra rebelă care a apărut în cel de-al treilea sezon al emisiunii, Diana a ajuns o adevărată divă, mai matură și foarte elegantă. Frumoasa brunetă și-a lăsat părul să crească lung, a renunțat să-și mai facă tatuaje și pare mult mai cuminte decât o știam.

Amintim că Diana Constantin s-a înscris în sezonul 3 din „Insula Iubirii” alături de un afacerist influent, Ben, care o ținea pe brațe și îi făcea toate pofetele. Pe vremea aceea, frumoasa brunetă avea cam tot ceea ce îi poftea inima și juca rolul unei rebele greu de mulțumit.

După alte două sezoane, în cea de-a cincea parte a show-ului, Diana s-a înscris din nou la „Insula Iubirii”, de această dată, împreună cu Aurel. Diana și Aurel au avut o relație destul de controversată la „Insula Iubirii”, însă când au revenit din Thailanda păreau foarte încrezători în relația lor. Totul s-a spulberat, pare-se, din cauza bărbatului.

Diana a fost părăsită de mamă la scurt timp după naștere

Puțină lume știe că Diana a fost abandonată la orfelinat și a fost înfiată, la un an și jumătate, de mătușa ei. ”Mama mea a fost mai mult obligată să mă lase la casa de copii. Pe tata l-am cunoscut acum doi ani. El nu ştia nimic despre mine. Bunica mea a zis că dacă eram băiat mă lua să mă crească, dacă sunt fată nu. Eu am rămas la centru de plasament când aveam patru luni. Apoi, mătuşa mea, sora mamei mele, m-a adoptat de la un an jumătate.

Am crescut într-o familie în care am fost iubită şi am aflat târziu că sunt adoptată. Nu am vrut să accept lucrul acesta şi nu am fost curioasă. Eu ţin legătura cu amândouă, sunt cele mai bune prietene ale mele”, a povestit Diana Constantin în timpul emisiunii Acces Direct.

A doua lovitură: dată afară din casă, gravidă, în pandemie

Când a devenit adultă, în încercarea de a-și forma familia mult visată, fata rebelă și plină de tatuaje a primit alte lovituri crunte. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a rămas însărcinată primăvara aceasta cu un individ care avea tulburări de personalitate și care o agresa fizic și verbal. Diana a crezut că dacă va naște, tot răul va dispărea.

Speranța s-a dovedit a nu fi o strategie prea bună. Dintr-un impuls, bărbatul a dat-o afară din casă, când nici nu se crăpase de ziuă, în plină pandemie.

„În ultima perioadă am avut o relație. Nu am vrut să pun accentul pe aspectul social. Nu am vrut să pun accentul pe bani. Am zis „hai să vedem ce se întâmplă. Evident că un bărbat nu vine cu manual de instrucțiuni și nu spune trecutul lui. Nici o femeie, de altfel. Am cunoscut un tip acum cinci luni de zile, am stat cu el în perioada de carantină. A fost un moment foarte, foarte greu pentru mine, a fost un moment care m-a dărâmat, dar am învățat enorm de multe lucruri”, povestește Diana Constantin.

Ea a povestit și cum se comporta tatăl copilului, dar și cum a rămas însărcinată: „Am rămas însărcinată după două luni de relație și am zis că este ok să îl păstrăm, doar că certurile erau foarte mari. El avea bipolaritate și eu am crezut că îl pot ajuta cu terapia pe care am făcut-o și eu, dar de fapt singura care avea nevoie de ajutor eram eu că trebuia să plec. Omul a făcut închisoare vreo zece ani în Germania și evident că a avut traume, fiind închis pe maximă securitate”.

A ajuns să facă videochat ca să se întrețină

În perioada respectivă au apărut imagini cu Diana dezbrăcându-se, pe bani, pentru diverși bărbați. Ea a început să facă videochat alături de o altă tânără. Imaginile cu ea sunt dovada faptului că a ajuns să facă show-uri incendiare pe internet pentru a se întreține.

„Am venit după o perioadă de pandemie, nu aveai unde să te angajezi. Eu trebuia să îmi iau înapoi chiria la București. O prietenă m-a întrebat dacă nu vreau să fac cu ea. Stă în fața unui calculator și se dezbracă. E, aia e, mare lucru. Nu trage nimeni de ea, nu se prostituează”, a declarat Diana Constantin în aceeași emisiune.

Aceasta a afirmat că a câștigat 3.200 de lei în doar o săptămână, dar și că s-a lăsat de această meserie: „Acum nu mai continui să fac, iar eu cu psihicul nu pot să fac față. Într-o săptămână am făcut 3.200 de lei. Ajungeam acasă cu mulți bani, dar eram foarte tristă”. Acum  se ocupă de tratamente cosmetice.

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, ce ți-ai făcut la nas?! Apariție de infarct

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre