Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune Andreea Bălan despre noua relație, după ce a crezut în magie și spiridușul i-a adus un iubit cu 10 ani mai tânăr

Ce spune Andreea Bălan despre noua relație, după ce a crezut în magie și spiridușul i-a adus un iubit cu 10 ani mai tânăr
După divorțul de actorul George Burcea, a trecut ceva timp până ce Andreea Bălan a început să iasă la o întâlnire. Apoi lucrurile s-au precipitat, iar ultima escapadă amoroasă a blondinei l-a avut ca protagonist pe manelistul Jador.

Dacă mulți au spus că Andreea și Jador făceau o pereche minunată, și că se potriveau perfect împreună, tânărul e acum de domeniul trecutului. Zilele acestea, Andreea Bălan și tras cel mai tare iubit de până acum, unul cu 10 ani mai tânăr decât ea și sportiv cu viitor. Este vorba despre tenismenul sibian Victor Vlad Cornea.  Victor are 29 ani, iar artista, 38. Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cancan a anunțat miercuri că Andreea Bălan l-a însoțit pe jucătorul de tenis la turneul ATP de la Stuttgart.

„Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram, semn că are gânduri mari dacă a găsit iubirea adevărată.

Tenismenul sibian Victor Vlad Cornea ocupă locul 84 în clasamentul ATP la dublu

Mamă a două fetițe, Andreea Bălan iubește în ultima vreme bărbați mai tineri. Dacă înainte să devină mamă, partenerii ei au fost mai mari decât ea, acum,  femeie asumată și plină de încredere, Andreea joacă în altă ligă. Ultimul iubit înaintea tenismenului, Jador, avea tot 28 de ani. Tiberiu Argint, iubitul de un an al Andreei, cu care a ieșit din pandemie și alături de care a lăsat în urmă divorțul de George Burcea, era și el mai tânăr. Doar cu un an, e drept.

Andreea Bălan nu îl arată pe sibian, dar insinuează la greu

Cunoscuta cântăreață a postat miercuri pe rețelele de socializare fotografii de pe terenul de tenis de la Stuttgart și pare foarte încântată de acest sport.

Andreea Bălan a pozat cum numai ea știe la Boss Open Stuttgart

De altfel, atât Andreea Bălan cât și tenismenul Victor Vlad Cornea au postat, fiecare, câte un story asemănător, în care au și adăugat locația în care se află: Boss Open Stuttgart. Imaginile ilustrează aproape același lucru.

În story-urile Andreeei, iubitul din Sibiu apare și el, dacă priviți atent

Relația pare din ce în ce mai sudată. În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună în Paris, informează Cancan.

Andreea și Vlad, capuccino pentru îndrăgostiți

Tenismenul sibian Victor Vlad Cornea ocupă locul 84 în clasamentul ATP la dublu și a avut meciuri foarte bune în acest an. Turneul din Stuttgart se desfășoară în perioada 12 – 18 iunie și este dotat cu premii totale de 795.730 euro.

Iubitul a dus-o pe Andreea Bălan în excursie cu decapotabila

După meci, Andreea și  noul ei iubit au plecat cu o mașinpă decapotabilă, cel mai probabil într-o excursie în zonă. Artista s-a filmat făcând bezele în mașină, dar a avut grijă să îi suprindă un umăr și noului ei iubit. Tricoul acestuia, de altfel, apare și în alte imagini postate de blondină pe internet.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre