Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce tort a avut sora lui Gabi Bădălău la aniversarea celor 33 de ani și ce legătură are cu hainele afișate de Bianca și iubitul ei

Ce tort a avut sora lui Gabi Bădălău la aniversarea celor 33 de ani și ce legătură are cu hainele afișate de Bianca și iubitul ei
După o perioadă lungă în care și-au scos ochii, mama lui Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au îngropat securea războiului și s-au fotografiat împreună.

S-a schimbat totul în familia Bădălău. Deși spuneau că nu o vor niciodată pe Bianca Drăgușanu, mama și sora afaceristului au acceptat-o.

Cu puțin timp în urmă, Sabina, sora lui Gabi Bădălău a împlinit vârsta de 33 de ani și s-a lăsat cu o petrecere de cinci stele. Invitatul special a fost chiar Bianca Drăgușanu care, integrată în familie, s-a comportat exemplar și a umplut contul de socializare cu fotografii de la eveniment.

Spectaculos a fost momentul apariției lui Gabi Bădălău cu Bianca. Amândoi au ales haine în culorile care se afișează, de obicei, la un eveniment legat de apropiata naștere a unui copil sau la botezul gemenilor băiat și fată. El a avut sacou bleu, ia un compleu roz, cu bluză albă. Posibil să fi ales ținuta asta ca un răspuns bășcălios la știrea furnizată de paparazzi că Bianca ar fi gravidă, fiindcă au pozat-o ținându-se de burtă. Vedeta instagramului știe să-și facă marketing!

Printre fotografiile postate de Bianca s-a aflat și una cu mama lui Gabi Bădălău, cele două femei demonstrând cârcotașilor că au devenit prietene și au uitat de trecut.

Bianca și mama lui Gabi Bădălău au îngropat securea războiului

Ce spunea vedeta în trecut despre mama lui Gabi Bădălău

Bianca a știut să se impună în fața viitoarei soacre, despre care nu avea cuvinte atât de frumoase anul trecut. „Nu mă bag în seama…da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne ferește și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea.

Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a mărturisit atunci blonda.

Tort spectaculos pentru cea mai frumoasă soră

Dacă Bianca a optat pentru o ținută roz, la care a asortat o pereche de pantofi în aceeași nuanță, sora lui Bădălău a preferat o rochie albă, care i-a venit ca turnată. Tortul sărbătoritei a fost tot alb, cu trei etaje și ornat cu trandafiri superbi roz.

Bianca și-a atins scopul: face parte din familia Bădălău

Invitații, toți cu artificii în mâini, i-au cântat acesteia „Mulți ani trăiască”, iar Sabina s-a bucurat ca un copil. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au fotografiat îmbrățișați și mai fericiți ca niciodată, dovadă că indiferent ce probleme au fost în trecut, cei doi au demonstrat că sunt un cuplu pe care nimeni nu-l poate distruge.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre