Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce vrăji a mai făcut Bianca Drăgușanu. Blondina are o nouă preocupare

Ce vrăji a mai făcut Bianca Drăgușanu. Blondina are o nouă preocupare
În lumina ultimelor evenimente din viața ei, Bianca Drăgușanu s-a apucat de făcut vrăji, Ce preocupare are acum blondina.

Bianca Drăgușanu s-a apucat de vrăji. Asta după ce un eveniment imprevizibil i-a încurcat tot programul în weekend. Mai exact, blondina a fost chemată de urgență la mașină de către angajații unui mall din București. Când a ajuns în parcare, bolidul ei era înconjurat de mai mulți oameni. Motivul? O pisicuță se ascunsese sub roata mașinii, pe interior. 

„Dragii, mei, o nouă zi, o nouă întâmplare petru mine. Am venit din mall, anunțată la microfon cu numărul mașinii mele. Multă lume aici, spectatori, care m-au anunțat că, ce credeți? În mașina mea a intrat un pisic, pe care Horia încearcă să-l scoată, dar nu știu cum!”, a spus Bianca uimită pe InstaStory. Imediat după ce a fost scos, pisicul și-a găsit și stăpân. El va merge la prietena Biancăi, Elisabeta Vlădescu. Mai mult decât atât, pisicuța era neagră, iar Bianca nu s-a putut abține să nu constate că, în general, pisicile negre sunt aducătoare de noroc. 

Ce vrăji a mai făcut Bianca Drăgușanu. Ritual cu lumânări, la ceas de noapte 

Ulterior, Biancăi se pare că i s-a deschis apetitul pentru magie, căci, alături de două prietene, s-a apucat de făcut vrăji. A aprins conștiincios lumânări și s-a apucat de meditație, pe covor. A filmat totul, bineînțeles și a împărtășit pe Instagram cu fanii. 

Nu este clar ce vrea blondina să facă, însă s-a lăsat cu plecăciuni pe covor, precum și cu câteva semne obscene. Mai există, bineînțeles, varianta în care Bianca s-a hotărât să roage universul pentru noroc, sau îndeplinirea vreunui vis precum o nouă operație estetică, sau noroc în dragoste. Nu se poate ști, căci vedeta nu a clarificat care a fost scopul meditației la ceas de seară, astfel că nu putem decât să speculăm. Și, bineînțeles, să așteptăm eventualele rezultate, fie ele bune sau rele. 

Foto: Instagram

Exclusiv. Lui Dani Oțil îi plac femeile. Dar trebuie să îndeplinească anumite condiții

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre