Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea de-a treia soție a lui Pepe le stârnește pe primele două. Oana și Raluca n-au așa ceva

Cea de-a treia soție a lui Pepe le stârnește pe primele două. Oana și Raluca n-au așa ceva
Când ești soție de vedetă trebuie să arăți impecabil. O știe oricine e în situația asta. O lume întreagă o admiră pe Georgiana Rodriguez cum are grijă să fie în formă maximă pentru iubitul ei, Ronaldo. Dar se întâmplă așa și la noi.

Cea de-a treia soție a lui Pepe a încins internetul cu ultimul clip postat, și le stârnește și pe primele două neveste ale acestuia. Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă n-au așa ceva în dotare, deși au trupuri frumoase. Dacă au văzut imaginile cu Yasmine, probabil că un pic de invidie feminină s-a declanșat.

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine deja de aproape trei ani, după divorțul de a doua sa soție, Raluca. Noua parteneră i-a dăruit artistului un fiu, ceea ce l-a bucurat enorm pe acesta. În plus, Yasmine, care nu a împlinit încă 30 de ani, are o relație foarte frumoasă cu fiicele lui Pepe.

Pepe și Yasmine
Pepe și Yasmine formează unul din cele mai adorate cupluri din showbiz. Tânăra soție i-a dăruit un fiu pe lângă celelalte două fiice (Sursa: Instagram)

Cu o siluetă de vis, Yasmine are grijă să arate cât de bine poate, iar pentru asta acordă o mare atenție antrenamentelor asistate de un antrenor personal. Își lucrează în mod deosebit posteriorul, iar imaginile postate recent pe conturile de socializare au încins internetul.

A treia soție a lui Pepe le stârnește pe primele două cu antrenamentele speciale

Ca să aibă posteriorul perfect bombat și să îi fie pe plac iubitului ei soț, Yasmine face exerciții speciale. A mers la ora de antrenament îmbrăcată cu colanți speciali, modelatori, care îi scot și mai mult în evidență formele rotunde. Apoi a exersat atent, așa cum i-a cerut antrenoarea, pentru a lucra forma perfectă.

Toate pasionatele de fitness au început deja antrenamentele pentru „corpul de vară” și, din ce se vede, nici Yasmine nu face excepție. În sezonul cald, la piscină sau la mare, Yasmine va arăta răvășitor în costum de baie.

Multe femei apelează la operații estetice pentru a-și mări posteriorul

În ultimii ani s-a schimbat puternic trendul în ceea ce privește aparența corpului. Dacă înainte să se nască Yasmine, femeile erau considerate atrăgătoare dacă erau foarte slabe  și se încadrau în măsurile standard 90 – 60 – 90, în prezent lucrurile s-au schimbat radical. Un bust care măsoară doar 90 de centimetri e considerat prea mic, iar multe branduri de lenjerie intimă nu mai vând sutiene cu cupă A ( cea mai mică). Pe de altă parte, un posterior pentru a fi considerat cu adevărat sexy, conform noilor standarde de frumusețe, trebuie să aibă dimensiuni proeminente.

Fundul iubitei lui Ronaldo a ajuns să fie mai apreciat de internauți decât al lui Jennifer Lopez. Ea se antrenează constant (Sursa: Instagram)

E rațiunea pentru care multe femei apelează la tratamente estetice, cum ar fi introducerea de grăsime corporală în feste, pentru a le mări volumul. Una din cele mai accesate intervenții se numește BBL (Brazilian Butt Lift). Costă câteva mii bune de euro. în timpul procedurii, se extrage grăsime corporală din alte zone problematice ale pacientei și se injectează la nivelul feselor. De asemenea se fac și implanturi cu silicon.

Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, Jennifer Lopez, ca și Yasmine, soția lui Pepe, au apelat la varianta sănătoasă și naturală de creștere a masei musculare a posteriorului, prin exerciții fizice speciale în sala de forță. Un astfel de antrenament special are ca rezultat creșterea în volum a părții dorsale, prin dobândirea de masă musculară. Rezultatul e un fund bombat și perfect conturat.

Statistici șocante

Cele mai complete statistici privind operațiile estetice la nivel mondial vizează intervențiile realizate în 2022. Cifrele pentru anul care tocmai a trecut nu au fost încă analizate.  Un număr impresionant de intervenții se referă la proceduri de augmentare a feselor.

Așadar, în 2022, operația de creștere în volum a posteriorului prin injectare de grăsime corporală a ajuns să fie realizată la nivel mondial în peste 820.000 de cazuri, practic efectuându-se cu 300.000 mai multe astfel de operații decât în anul precedent, 2021, conform International Society of Aesthetic Plastic Surgery – ISAPS. Compartaiv cu 2018, creșterea în cazul acestei operații estetice este de aproape 140%.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre