Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai bine păstrate secrete ale solistului Carla’s Dreams. Nu e vorba de machiaj

Cele mai bine păstrate secrete ale solistului Carla’s Dreams. Nu e vorba de machiaj
Formația Carla's Dreams din Republica Moldova dorește cu ardoare să rămână anonimă la nivel de viață personală, iar protagoniștii ei reușesc asta deja de 12 ani. Astfel, despre celebrul solist pictat pe față se cunosc foarte puține, ca de altfel și despre colegii săi de trupă.

Trupa este compusă dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care își interpretează piesele în română, engleză și rusă. Apar pe scenă mereu pictați pe față și de fiecare dată publicul este intrigat să afle cine se află în spatele machiajului artiștilor care au ajuns în topuri cu fiecare piesă lansată. Cele mai bine păstrate secrete ale solistului Carla’s Dreams nu sunt însă legate de machiaj.

Identitatea liderului formației Carla’s Dreams este un mister pentru toți ascultătorii săi, la 12 ani de la lansarea trupei. Chiar dacă au mai apărut știri despre identitatea solistului, s-a spus un nume de artist, niciodată nu a fost o certitudine.

La fiecare concert sau apariție publică solistul și colegii poartă machiaj puternic pe față, ceea ce îi face irecognoscibili. Machiajele de pe fețele membrilor trupei Carla’s Dreams sunt cu adevărat spectaculoase. Culorile și modelele sunt alese în funcție de eveniment și se apelează la make-up artiști talentați.

Solistul Carla’s Dreams ține să rămână anonim, la 12 ani de la fondarea trupei (Instagram)

În cadrul unui interviu, solistul trupei Carla’s Dreams a dezvăluit la cât ajunge, într-un an, cheltuiala pentru machiajul său și al membrilor formației. Suma nu e deloc mică. „Trebuie să calculez aproximativ. (…) Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10 – 15 mii de euro”, a declarat solistul trupei Carla’s Dreams într-un interviu.

Dacă suma vi se pare exorbitantă, trebuie să amintim că Carla’s Dream este una dintre cele mai bine cotate trupe din România, de ani buni. Încă de acum mai bine de cinci ani, cota moldovenilor a ajuns uriașă, ei având concerte la care au încasat chiar şi 20.000 euro. Solistul, care e și liderul formației, este un tip extrem de selectiv în legătură cu concertele.

Solistul Carla’s Dreams are puteri de Superman

Acum trei ani, una din vedetele care are o relație apropiată cu solistul Carla’s Dreams, și care știe exact cum arată acesta fără machiaj, a dezvăluit că moldoveanul are capacități neobișnuite. Acesta poate face flotări pe sticlă.

În 2018, la ziua lui Dani Oțil, în timp ce ambii se aflau în cel mai de fițe club din Timișoara, solistul Carla’s Dreams i-a spus prezentatorului de la Neatza că nu vrea să bea în public. „Să mergem în spate”, i-a propus. „Și am băut între dubă și lada de gunoi”, a mărturisit Dani Oțil.

„Ziua am ținut-o în club. Bubuială, gagici, eram singur… Mă și gândeam că dacă mă afișez cu ăsta e mai ceva decât cu Alex Velea. Era mister, sar alea pe noi. Și ăsta a zis: Bei aici, ca bărbații!. Și am băut între tomberon și duba lor de concert. Am comandat mâncare… Dar nu ne-am îmbătat, ne-am pilit. Și atunci a zis: Voi în România faceți flotări în sticlă? Deci cu ambele mâini pe sticla de whiskey a început să facă flotări. E foarte puternic. Mă sperie omul ala” , a povestit Dani Oțil în podcastul lui Speak.

Cele mai bine păstrate secrete ale solistului Carla’s Dreams

Acum doi ani au apărut în spațiul public imagini cu Andrei Țăruș, și s-a spus că el este liderul formației Carla’s Dreams. Așa cum știți, la orice apariție publică el se prezenta drept „Sergiu”. Artistul a fost deconspirat de fotografii Cancan. Aceștia l-au surprins la plimbare cu iubita sa, Andra Mirona Axentoi, care este actriță și model.

Solistul Carla’s Dreams a dezvăluit cât costă machiajul trupei pentru concerte (Instagram)

Conform informațiilor apărute în presă, Andrei Țăruș are 39 de ani, a studiat la Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să fie solistul trupei Carla’s Dreams,  a fost membru al trupei In Quadro, formație care nu a avut deloc succes. Când avea doar 25 de ani s-a căsătorit cu o femeie de afaceri din Moldova și au împreună o fetiță. Cei doi au divorțat, discret, după șapte ani de căsnicie. Misterul încă persistă deoarece o confirmare de netăgăduit nu există.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre