Simona Ionescu / Redactor Șef

Carla’s Dreams a fost prins cu garda jos. Uite cum arată femeia care i-a luat mințile. Foto

Carla’s Dreams a fost prins cu garda jos. Uite cum arată femeia care i-a luat mințile. Foto
De ani buni, Carla’s Dreams face tot ce poate ca nimeni să nu afle cine este în spatele măștii. De data asta însă, cântărețul a apărut în toată splendoarea lui.

Și nu singur, ci alături de Mirona Axentoi, o frumusețe de femeie, care l-a făcut să se îndrăgostească ca un adolescent.

Cei doi au fost fotografiați de paparazzi într-o parcare, când solistul a oprit mașina, apoi i-a dat câteva lecții de condus iubitei sale. După câteva minute de șofat, cei doi au coborât din mașină și s-au îndreptat către blocul în care cei doi locuiesc împreună.

Cine e iubita lui Carla’s Dreams

Grație formelor sale bine sculptate, Andra Mirona Axentoi a reușit în scurtă vreme să se impună în lumea modei, având mai multe pictoriale în revistele de specialitate, dar a fost remarcată și pe catwalk.

Carla’s Dreams ar vrea să se retragă din lumea showbizz-ului

Nu demult, renumitul cântăreț a fost invitatul comediantului Mihai Bobonete în podcast și a făcut niște declarații surprinzătoare. Vedeta a mărturisit că s-a săturat să se tot ascundă în spatele măștii, așa că se gândește tot mai mult să se retragă din showbizz.

Pe de altă parte, el susține că nu vrea să renunțe deloc la muzică, dar s-a gândit că cel mai bine ar fi dacă ar sta în spate și i-ar ajuta pe alți artiști să se lanseze. Deocamdată însă, acesta a fost doar un gând, iar fanii își doresc să rămână la acest nivel și artistul să-i încânte multă vreme cu melodiile sale senzaționale.

„Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți”

„Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, i-a spus Carla’s Dreams lui Bobonete.

Foto: cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre