Simona Ionescu / Redactor Șef

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați
Andra și Cătălin Măruță au avut un week-end cel puțin interesant. Fanii au fost șocați să descopere ipostazele.

În acest sfârșit de săptămână ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați, iar fanii lor sunt în stare de șoc. Nimeni nu își imagina că soții Măruță vor ajunge să facă așa ceva. Acum, că au văzut cu ochii lor, au rămas pur și simplu fără cuvinte.

Cătălin Măruță și Andra sunt unii dintre cei mai  bine situați financiari oameni de televiziune din România, câștigă extraordinar de bine fiecare. Nici măcar pandemia nu i-a afectat prea tare. Andra nu a avut concerte, însă au rămas în continuare alte contracte. Iar lui Măruță îi merge foarte bine la televiziune.

De câte ori ies din casă se urcă în una din mașinile lor scumpe, și nu puține au fost momentele în care, cei doi soți, au apelat la șofer. De data aceasta ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Cu copiii de mână, cei doi au fost surprinși la metrou. „Am mers foarte mult pe jos”, mărturisește Andra.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

Cătălin Măruța și Andra au dus copiii în parc, sâmbătă. În timp ce fiica lor nu prea a avut chef de mișcare și s-a cerut să stea pe bancă și să primească „o gogoșică cu ciocolată”, Andra a dat dovadă de mult curaj. Vedeta s-a dat pe trotineta electrică, alături de fiul ei.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță

După ce au luat masa la terasa unui local de fițe, cei patru Măruță au continuat „excursia”. Așa au coborât în subsol la metrou, la Piața Romană, o premieră pentru copiii celor doi, învățați pe bancheta din spate a mașinilor părinților. „Nu am mai fost de mult timp cu metroul.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

Urmează stația Victoriei, cu peronul pe partea dreaptă”, a spus Andra, demonstrând că, deși în ultimii ani s-a deplasat exclusiv cu mașina, nu a uitat încă „vocea”. Ea și-a amintit vremurile când era abonată. „Când am venit prima dată în București mi s-a părut atât de tare”. Apoi a glumit: „Mi-am găsit loc de cântat. Aici. Păi dacă nu mai am concerte… pot să vin la metrou să cânt”.

Sursa foto: Instagram

Transformarea radicală a unui cunoscut artist. Îl recunoașteți?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre