Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu are o veste bombă: este îndrăgostit!

Chef Cătălin Scărlătescu are o veste bombă: este îndrăgostit!
Cătălin Scărlătescu și-a ținut viața personală „la secret”. Celebrul chef preferă ca lumea să-i aprecieze realizările profesionale, mai puțin aventurile amoroase. Toată lumea este curioasă acum să afle mai multe detalii despre noua lui iubită.

Chef Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe toți cu noua veste bombă. Se pare că este îndrăgostit și într-o relație serioasă. Juratul de la Chefi la cuțite a evitat tot timpul să-și pună viața privată pe tavă și, ca un adevărat domn, nu a povestit în public despre femeile care au trecut prin viața lui. 

Chef Cătălin Scărlătescu are o relație serioasă

Cu toate acestea, în prag de Crăciun, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că e într-o relație, într-un interviu acordat postului tv Antena Stars:„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”.

Fără a da mai multe detalii despre noua sa cucerire, relația e destul de serioasă, după cum spune Cătălin Scărlătescu. De altfel, juratul de la Chefi la cuțite spune că nu este un om al aventurilor și preferă relațiile serioase, în care să se simtă iubit.

Scărlătescu a mai spus că cea mai lungă relație din viața sa a fost de cinci ani, dar s-a terminat în urmă cu mai mult timp.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme

În urmă cu trei ani, Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme și parcă a întinerit cu 10 ani. Recent, el și-a făcut o blefaroplastie, adică o intervenție estetică menită să îndepărteze excesul de piele din jurul ochiului.

În trecut, chef Cătălin Scărlătescu ajunsese la 130 de kilograme. Chiar el spunea că e cu un picior în groapă, din cauza greutății. După ce a slăbit impresionant și colegii lui l-au revăzut au avut un real șoc. Slăbise peste 45 de kilograme și arăta cu totul altfel. El a reușit să nu se îngrașe la loc, iar acum se menține la o greutate stabilă.

„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu. „Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit”, declara Scărlătescu la acea vreme.

Oana Roman, probleme în prag de sărbători. Ce dramă personală trăiește vedeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre