Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Sorin Bontea are un motiv special pentru care îi dăruiește soției doar trandafiri roșii. „Am plecat de acasă…”

Chef Sorin Bontea are un motiv special pentru care îi dăruiește soției doar trandafiri roșii. „Am plecat de acasă…”
Chef Sorin Bontea și soția sa sunt de trei decenii împreună și tot de atâta timp, celebrul bucătarul nu ratează nici o ocazie să-i dăruiască soției trandafiri roșii. Prietenul lui Scărlătescu și Dumitrescu a explicat acum și motivul.

Fanii au fost întotdeauna foarte curioși să afle amănunte despre viața personală a lui Sorin Bontea. Iar simpaticul bucătar le-a satisfăcut curiozitatea și le-a povestit cum și-a cunoscut partenera de viață și de ce îi oferă mereu trandafiri roșii. 

Nuntă la cantină

Chef Sorin Bontea s-a îndrăgostit de femeia vieții lui de când a văzut-o prima dată la o petrecere a unor prieteni. N-a rezistat, i-a făcut o invitație și la prima întâlnire i-a dăruit un superb trandafir roșu. Și din acel moment „îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult”. Bontea își amintește că apoi a dat-o pe spate cu mâncare chinezească și a urmat o nuntă ca-n povești „la cantină”. Când bucătarul avea 24 de ani, iar aleasa inimii sale era cu un an mai mică.

Cel mai mic dintre frați

Bontea și femeia pe care o alături de 30 de ani

Dacă acum Sorin Bontea se poate lăuda cu o viață tihnită, până a ajuns aici a muncit enorm. Bucătarul face parte dintr-o familie cu patru frați, el fiind cel mic, iar viața în copilărie n-a fost deloc ușoară. A fost obligat să muncească enorm pentru a-și duce visul la îndeplinire și nu s-a dat în lături de la nici o muncă grea. Dar mare calitate a bucătarului este că nu a fost niciodată invidios pe alții.

„Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd”

‘„N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul: bă, le-am avut pe toate!

Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri.

Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice. Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva”, a povestit Bontea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre