Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Sorin Bontea, într-o nouă ipostază. Niciodată nu l-ați mai văzut așa. Video

Chef Sorin Bontea, într-o nouă ipostază. Niciodată nu l-ați mai văzut așa. Video
În timp ce prietenul său, chef Florin Dumitrescu, s-a plâns de situația dificilă prin care trece de când a început procesul cu Antena 1, Sorin Bontea își vede liniștit de viață. Niciodată nu l-ați văzut într-o asemenea ipostază. Iar fanii îl apreciază pe rețelele sociale și îi sunt aproape chiar dacă acum nu mai apare la tv.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu par să nu fie afectați ca prietenul Florin Dumitrescu de situația complicată cauzată de plecarea de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Bontea a fost văzut într-o ipostază nouă. La raliu.

Cu puțin timp în urmă, Sorin Bontea a făcut un duo formidabil cu băiatul său, Iulian Bontea, campion la raliuri. Simpaticul bucătar s-a urcat la volan, avându-l drept copilot pe fiul său și a fost extrem de atent la drum, dar și bucuros în același timp că poate face un lucru care-i place cu adevărat. Bontea a postat un video pe contul de socializare în care și-a anunțat fanii că „m-a scos Iulian Bontea pe circuit”. După ce s-a umplut de adrenalină la raliu, Sorin Bontea a mai postat un video, în care le-a spus internauților: „Stați așa că am trecut și eu la volan”.

Fanii au fost fericiți să-i vadă pe cei doi în exercițiul funcțiunii

Imediat ce au văzut filmulețele, fanii au sărit cu tot felul de comentarii și mesaje de felicitare pentru Bontea și băiatul său. „Locul 1, se știe, dar și cu copilot?”, „Adrenalină, felicitări fiului și tatălui”, „Nu prea e râsul tău, chef, felicitări băiatului”, „Moment de neuitat, superb, tată-fiu, felicitări”, sunt doar câteva dintre cuvintele fanilor.

„Bravo, băiatul meu, sunt mândru de tine”

Deși nu este genul de persoană care să-și expună familia, anul trecut Sorin Bontea a postat câteva imagini cu fiul său, pasionat de raliuri. Bucătarul a fost extrem de fericit și mândru că fiul său a câștigat primul loc la o cursă de mașini.

„Am emoții de fiecare dată când îl știu la volan, dar am încredere în el! Weekendul acesta Iulian a obținut locul I , în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series, după 24 de tururi parcurse. Bravo, băiatul meu! Sunt mândru de tine!”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre