Simona Ionescu / Redactor Șef

Cheloo, pasiune neașteptată. Ce face când nu apare la televizor

Cheloo, pasiune neașteptată. Ce face când nu apare la televizor
Unul dintre artiștii veterani ai industriei muzicale autohtone, Cheloo este extrem de iubit și apreciat de fani. Când nu este însă la iUmor, juratul are o pasiune neașteptată, care-i ocupă timpul liber.

Pe Cheloo îl știe o țară întreagă, cu bune și cu rele. Cătălin Ștefan Ion pe numele său real, artistul este în general ocupat cu concerte, filmări, dar și cu misiunea de jurat la emisiunea iUmor. Când nu face nimic din toate acestea însă, Cheloo are o pasiune neașteptată. Artistul locuiește în Breaza, acolo unde are o casă cu teren de 6000 de metri pătrați, după cum a mărturisit chiar el, într-o discuție cu colegii de emisiune. 

Cheloo a descoperit această modestă casă, rezultată din renovarea unei vechi locuințe, adaptată acum la necesitățile unei vieți moderne. Se pare că în proximitatea clădirii se găsesc de asemenea și câteva anexe gospodărești, inclusiv un hambar și o bucătărie de vară.

Cheloo, pasionat de curse off-road. Are mai multe mașini 

Cheloo masini
Cheloo și Mihai Ban au participat la Raliul Dakar
Foto: Facebook

Tot la casa din Breaza se află parcate și cele cinci mașini de teren pe care artistul le deține, acesta fiind pasionat de cursele off-road. Parcul auto al artistului este format din mai multe mașini, toate una și una: un Mitsubishi Pajero 2800 TD Intercooler din 2008, un Dodge Ram din 1996, un automobil marca Suzuki -( modificat), o Toyota Land Cruiser, un Jeep Wrangler din 2021 și un GMC Sierra.

Pasiunea pentru mașinile 4×4 a celebrului artist nu este deloc una nouă, căci Cheloo s-a înscris pentru prima oară la o competiție în 2006. De atunci și până în prezent, acesta a participat la mai multe competiții, alături de piloți consacrați. De altfel, în 2022 cântărețul a participat la Raliul Dakar, în calitate de copilot. 

A reușit performanță la Raliul Dakar 

Datorită lui Cheloo și a lui Mihai Ban, care a pilotat mașina, România a avut o performanță istorică la raliul cu numărul 44 de la Dakar. Echipajul format din Cheloo și Mihai Ban a fost atunci primul echipaj auto românesc care a terminat tehnic celebrul raliu în 40 de ani de competiții.

Mihai Ban mărturisea la momentul respectiv că prietenul lui, Cheloo, i-a fost un copilot de nădejde: “Am fost împreună cu echipajul celălalt din Spania. Am făcut împreună echipă, neavând asistență tehnică în cursă și ne-am ajutat unul pe celălalt”, a povestit Ban despre artist. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre