Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e bărbatul care l-a „sifonat” pe Bodi la Poliție. Probele care l-au înfundat

Cine e bărbatul care l-a „sifonat” pe Bodi la Poliție. Probele care l-au înfundat
Este cert că fosta soție a lui Alex Bodi l-a dat în gât oamenilor legii, dar nu e singura. Se suspectează că nici Bianca Drăgușanu nu ar fi străină de întâmplare. Dar mai sunt și alții care au „ciripit”. O ipoteză incendiară a ieșit la iveală.

Ipoteza a fost lansată de Victor B., alias Victor Underground Security, fost luptător în Legiunea Străină, proprietar al unui club de MMA din orașul Dej, în prezent gardă de corp la Bruxelles. Acesta explică cum „Alex Bodi a ajuns la pușcărie din cauza sifoanelor”. Și detaliază. Iar tot ce spune are logică.

Fostul legionar susține că pe Bodi l-ar fi turnat „Sharpele Nebunu”, capul unei rețele de proxeneți din Dej, care a fost arestat în vară, apoi a fost lăsat liber, pentru că „a sifonat”. Lui i-a vândut Bodi Rolls Royce-ul, în rate. Sharpele plătea 4.000 de euro lunar.

Cine este „Sharpele nebunu

Procurorii spun că ”Sharpele Nebunu”, pe numele său din buletin Cosmin Pop (foto) apărea în acte că este șomer, dar cu toate astea trăia pe picior mare și cumpăra mașini de sute de mii de euro, haine și accesorii extrem de scumpe, de unde și porecla de „șeic”. Acesta este proprietarul unui Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro, cumpărat, cum am arătat, în rate, de la Alex Bodi.

Pe rețelele sociale, bărbatul este un adevărat influencer care promovează exclusiv branduri de lux, lăudându-se cu posibilitățile sale materiale.

Pe de altă parte, în dosarul în care a fost reținut în iunie, unde s-a propus arestarea preventive pe 30 de zile, data fiind gravitatea faptelor, a scăpat cu cercetare în stare de libertate după ce s-a înțeles cu autoritățile.

„S-au legat între ei, fiecare a făcut declarații”

„Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic…

Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere…”, a povestit Victor într-un live făcut pe contul lui de Youtube.

În același video, Victor susține că unii dintre membrii grupării de la Dej i-ar fi indicat pe Alex Bodi și Adrian Tâmplaru drept proxeneți internaționali, pentru a scăpa ei cu o pedeapsă mai ușoară. „Astă vară au fost arestați toți printr-o misiune specială făcută de DIICOT (…).

Au fost arestați astă vară, și au fost eliberați să se judece în libertatea. Unul dintre ei a fost arestat iar, acum vreo trei săptămâni pentru că a vrut să mituiască procurorul. A vrut să-i dea 15.000 euro… Ei s-au legat între ei, fiecare a făcut declarații unul despre altul, a făcut declarații despre cutărescu de la București, de ăla de la Sibiu… i-a legat.

Că de-asta i-a legat pe ăștia, acum de la București, din cauza declarațiilor pe care le-au făcut ăștia de la mine din oraș. (…)”, a mai povestit Victor.

Cum se apără Alex Bodi

Alex Bodi a negat, cu câteva luni în urmă, că ar avea legături cu gruparea din Dej, cu excepția faptului că i-a vândut Rolls Royce-ul unuia din ei. „Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract.

Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a povestit Alex Bodi pentru Cancan, în urmă cu câteva luni.

Alte probe care l-au înfundat pe ex-soțul Biancăi

EXCLUSIV.

O legătură pe care Rețete și Vedete a sesizat-o după arestarea lui Bodi se referă la faptul că procurorii DIICOT  au pornit  pe urmele lui Alex Bodi în luna septembrie, când au înregistrat și plângerea fostei soții Iulia Sălăgean care a declarat că musculosul a obligat-o să se prostitueze în Germania. Tot în septembrie au intervenit certurile dintre Bodi și Bianca Drăgușanu, care au culminat cu cafteala vedetei, surprinsă bătută de paparazzi pe 1 octombrie. Și, după cum s-a consemnat în referatul procurorilor dintr-un dosar cu o grupare din Cluj, tot în septembrie Alex Bodi a fost contactat de o prostituată din Germania, care îi trimitea acestuia bani în cont. După vreo două-trei săptămâni de la apelul telefonic, Bodi a plecat în Germania, cu afaceri. Se pare că atunci, spun sursele noastre, a avut „coadă” după el și s-a probat legătura lui cu rețeaua de prostituție din Germania, patronată de nașul său, Adrian Tâmplaru. (Simona Ionescu)

Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan, sărut  pasional în public. De ce nu se mai ascunde

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre