Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este bărbatul care i-a furat Madonnei inima. Are doar 27 de ani

Cine este bărbatul care i-a furat Madonnei inima. Are doar 27 de ani
Iubirea nu are vârstă. Nici măcar atunci când vorbim de o diferență de aproape 40 de ani între parteneri. La fel este și cazul Madonnei. Cine este bărbatul care i-a furat inima cântăreței.

Fanii sunt fascinați de partenerii Madonnei și viața ei amoroasă de multă vreme. În cei peste 40 de ani petrecuți la Hollywood, Madonna a fost căsătorită de două ori și împărtășește mai mulți copii cu foștii ei. Ajunsă la 62 de ani, Madonna își păstrează cu succes atitudinea tinerească, chiar și atunci când vine vorba de iubiții ei. Cine este bărbatul care i-a furat Madonnei inima.

Într-un interviu cu Oprah Winfrey pentru revista O din 2004, Madonna a vorbit deschis despre perspectivele sale despre dragoste. „Fiecare dintre noi este responsabil pentru tot ce se întâmplă în viața sa. Când se întâmplă lucruri bune – câștigăm un premiu, ne întâlnim cu dragostea vieții noastre sau obținem o promovare – ne asumăm meritele ”, a spus ea la acea vreme. „Dar când se întâmplă lucruri rele – suntem concediați sau divorțăm – de multe ori nu ne asumăm responsabilitatea. Numim ceva ce pur și simplu s-a întâmplat. Acum înțeleg că așa cum putem atrage pozitivul, putem atrage și negativul”, spunea Madonna. Iar cântăreața a atras cu succes pozitivul, căci se bucură de o poveste de iubire cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Cine este bărbatul care i-a furat Madonnei inima. Este cu 36 de ani mai tânăr 

În anul 2018, Madonna a început să se întâlnească cu dansatorul ei de rezervă, Ahlamalik Williams. Tatăl lui Williams, Drue Williams, a confirmat relația în 2019, spunând că cei doi se întâlnesc de mai bine de un an. „Iubirea nu are vârstă”, a spus el. „Fiul meu trăiește la vida loca și sunt fericit pentru el”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madgeluv)

Williams, care este cu 36 de ani mai tânăr decât Madonna, este un dansator și coregraf profesionist din Sacramento, California, care a cântat în spectacole precum Cirque du Soleil și Michael Jackson ONE. De asemenea, a făcut parte din echipa de dans Raw by Nature.

Potrivit TMZ, Ahlamalik a fost „ales personal” pentru a fi unul dintre dansatorii de rezervă ai Madonnei pentru Rebel Heart Tour în 2015. El a lucrat și la turneul Madame X în 2019.

În martie 2021, Madonna a împărtășit un videoclip rar cu ea și Williams, pe Instagram. Videoclipul, cu titlul „După petrecere”, îl arăta pe Williams suflând fum în gura Madonnei înainte de a-i da acesteia un sărut tandru. 

Foto: Facebook, Instagram

O femeie a dat naștere unui băiețel, în timpul unei curse cu avionul. Nu știa că era însărcinată. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre