Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine i-a schimbat viața lui chef Florin Dumitrescu. Poze de colecție

Cine i-a schimbat viața lui chef Florin Dumitrescu. Poze de colecție
Florin Dumitrescu este deseori considerat copilul minune al bucătariei românești. Muncește de la 14 ani într-o bucătărie, iar la 17 ani câștiga mai mult decât mama lui. Totuși, acum zece ani, viața lui s-a schimbat radical.

Chef Florin Dumitrescu (33 de ani) este membru în juriu în concursurile de bucătărie de aproape zece ani. Tot atunci, viața lui s-a schimbat.

Florin Dumitrescu, chef de la 24 de ani

Florin Dumitrescu avea doar 24 de ani când a participat la emisiunea ”Masterchef”, avându-i colegi, în calitate de jurați, pe chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Era cel mai tânăr jurat ”Masterchef” din lume și a devenit rapid celebru. În  2016, cheful a schimbat televiziunea, devenind jurat alături de aceeași colegi în show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Celebrul bucătar a dezvăluit că anul 2010 a început greu pentru el din cauza faptului că nu avea încredere în el, în propriile forţe. ”În 2010, am încheiat nişte capitole şi am deschis altele. În 2010, am cunoscut-o pe femeia viselor mele.”, a povestit Florin Dumitrescu.

În 2011, la 24 de ani, a câştigat castingul pentru bucătar la Masterchef. Dacă nu reuşea, era hotărât să îşi ia iubita, pe Cristina, şi să plece din România. În acelaşi an i-a cunoscut pe chefii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

În 2014, bloggeriţa Cristina Sima (38 de ani) a devenit doamna Dumitrescu. Au împreună două fetiţe, Ava Elisabeta și Mia Victoria, de 7, respectiv 5 ani

Cine i-a schimbat viața lui chef Florin Dumitrescu

Tot în anul 2010, a întâlnit ”femeia viselor mele”. În 2014, bloggeriţa Cristina Sima (38 de ani) a devenit doamna Dumitrescu. Au împreună două fetiţe, Ava Elisabeta și Mia Victoria, de 7, respectiv 5 ani.

”În 2014 am avut de învăţat cea mai dură lecţie, iar de atunci mi s-a schimbat viaţa cât şi priorităţile. În 2015, am reuşit să îmi revin pe plan profesional abia după ce am făcut schimb între priorităţi, trecând familia pe primele 5 locuri, abia apoi cariera”, mărturisește chef Florin Dumitrescu.

Încă un pas spre liniște și fericire a fost în 2017. „În 2017, ne-am mutat în casă noastră, noi 4. Fără să mai plătim chirii, fără să mai împărţim facturile cu alţi vecini din bloc, fără să mai deranjez vecinii dacă trag apă la 2 noaptea când ajungeam de la restaurant sau de la filmări. Am ajuns acasă în 2017”, spunea chef Florin Dumitrescu.

Ziua când Florin Dumitrescu s-a căsătorit. O fotografie de colecție

Duminică, 9 mai, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj și o fotografie emoționantă: ziua când s-a căsătorit, iar Cristina era însărcinată

Duminică, 9 mai, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj și o fotografie emoționantă: ziua când s-a căsătorit, iar Cristina era însărcinată. Prima care i-a urat de bine a fost Gina Pistol, apoi foști și actuali concurenți la Chefi la cuțite, plus peste 52.000 de admiratori.

”8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte. Cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred.

8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună. Iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic.

Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună!”, a scris simpaticul chef.


Dieta lui chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kg în 21 de zile

Toate femeile o invidiază pe nevasta chef-ului Florin Dumitrescu. Chiar au de ce!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre