Dieta lui chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kg în 21 de zile

Dieta lui chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kg în 21 de zile
Chef Florin Dumitrescu a slăbit uimitor de repede în doar câteva zile. Care este secretul dietei pe care a urmat-o?

Dieta lui chef Florin Dumitrescu. Florin Dumitrescu este jurat la show-ul Chefi la Cuțite, unde se gătesc cele mai bune preparate. Acesta știe să uimească când apare în bucătărie, iar mâinile lui pot face din mâncare o adevărată capodoperă. Fanii au observat că a adăugat în kilograme, iar bucătarul a decis să slăbească.

Este uimitor că doar în 21 de zile a reușit să slăbească cu 10 kilograme. Rezultatul a fost obținut destul de greu, fiindcă a ținut o dietă este complicată și strictă. Vedeta recunoaște că nu e prima dată când încearcă să slăbească cu ajutorul dietelor și mărturisește că nu toată lumea poate rezista.

Dieta lui chef Florin Dumitrescu

De asemenea, a mai atenționat faptul că după ce oamenii se opresc de respectat dieta, unii au șanse să se îngrașe și câteva kilograme pot reveni înapoi. Chef Florin Dumitrescu a optat pentru dietă, care are la bază trei alimente, întrucât garantează că vei slăbi rapid.

Până la vărsat de 33 de ani, bucătarul a mai respectat această dietă și prima dată a slăbit cu 17 kilograme. Iar a doua oară a obținut un rezultat de aproape 10 kilograme. Este foarte mulțumit de faptul că a rezistat și nu s-a lăsat pradă a mulțimilor de pofte care apăreau.

A mai adăugat că după aproape o lună de dietă, primul lucru pe care urmează să-l facă este să gătească niște mici la grătar. Vedeta mai vrea să savureze și o jumătate de antricot, bine înțeles, cu două pahare de vin.

„Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Ard grătarele pentru că peste iarnă ruginesc și pentru că fata mea cea mare mi-a cerut mici. Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a povestit Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Care este secretul dietei?

Dieta care la ajutat pe Florin Dumitrescu să slăbească rapid are la bază alternarea a trei alimente. Conform bucătarului pe parcursul a primelor trei zile trebuie de mâncat doar varză. Următoarele trei zile a consumat doar orez, mai apoi încă trei zile în care a mâncat doar piept de pui la grătar. Când a ajuns la cea dea a zecea zi, putea să consume legume crude sau gătite la grătar.

Următoarele zece zile dieta se începe din nou. Este foarte important ca în aceste zile să te abții de la orice poftă și să respecți strict regulile. Juratul a mai adăugat că ținea dietă timp de 21 de zile și în această perioadă reușea să gătească pentru întreaga familie.

Foto

b1.ro

Carmen Brumă vorbește despre COVID-19. Ce părere are vedeta despre vaccinare