Simona Ionescu / Redactor Șef

Ciudățeniile încălțate de celebritățile lumii. Așa ceva n-ați văzut niciodată

Ciudățeniile încălțate de celebritățile lumii. Așa ceva n-ați văzut niciodată
De obicei, celebritățile poartă pe covorul roșu pantofi clasici sau sandale confortabile cu toc înalt. Dar, uneori, actrițele și cântărețele decid să adauge puțină varietate look-ului lor și aleg pantofi extravaganți cu tocuri neobișnuite. Iar unele, sfidează chiar și gravitația.

Pantofii extravaganți pe care celebritățile i-au purtat la evenimente sociale i-au lăsat fără cuvinte pe privitori. Unele perechi au sfidat gravitația în adevăratul sens al cuvântului.

Sandra Bullock și pantofii de minion

Se pare că nu numai copiii sunt îndrăgostiți de minionii galbeni din Despicable Me. Sandra Bullock a venit la premiera filmului de animație purtând pantofi strălucitori de minion personalizați. Dar ea nu a venit la premieră doar pentru a-și arăta noii pantofi. Bullock a organizat o licitație caritabilă și a vândut 10 perechi cu autograf. Vedeta a reușit să strângă în total 84.850 de dolari.

Pantofi cu coarne de zâne pentru Angelina Jolie

Designerul de pantofi Christian Louboutin a creat pantofi inspirați de personajul pe care Angelina Jolie l-a jucat în filmul „Maleficent”. Așa se face că tocurile au fost realizate în forma coarnelor zânei. Actrița a purtat acești pantofi la o ședință foto în Londra. La cea de-a 58-a ediție a Festivalului de Film de la Berlinale, a avut loc premiera filmului Julia. Tilda Swinton a pășit pe covorul roșu purtând sandale cu tocuri… neobișnuite.

Cele mai ciudate perechi de pantofi ale celebrităților lumii. Sursă foto: brightside.me

Iar Lucy Liu a venit la „Film Independent Spirit Awards” purtând pantofi fără toc de la Giuseppe Zanotti. Cine privește această pereche dintr-o perspectivă laterală, va vedea cât de ciudați sunt acești pantofi. Încă nu este clar cum a reușit Liu să își păstreze echilibrul în această încălțăminte.

Pantofi cu toc… fluture

Celebra cântăreață Katy Perry este cunoscută pentru dragostea ei pentru obiectele extravagante. În 2012, ea a venit la Săptămâna Modei de la Paris purtând sandale cu flacără Prada. La rândul său, Taylor Swift a purtat la „iHeartRadio Music Awards” pantofii cu toc fluture de la Sophia Webster, care s-au asortat perfect cu salopeta ei.

Fanii au început imediat să lanseze teorii cu privire la motivul pentru care Swift a ales o pereche de pantofi atât de neobișnuită. Unii au decis că cântăreața a vrut să arate în acest fel evoluția ei: și-a părăsit coconul și a devenit un fluture.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre