Simona Ionescu / Redactor Șef

Cleopatra Stratan a luat o decizie radicală, iar asta îl privește direct pe viitorul soț

Cleopatra Stratan a luat o decizie radicală, iar asta îl privește direct pe viitorul soț
Abia a împlinit vârsta majoratului, Cleopatra Stratan are planuri de nuntă, așa cum, bine știți. Chiar dacă Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase și noi cupluri din showbiz-ul românesc, artista a simțit nevoie de o schimbare în viața ei.

Veste se răspândește rapid: Cleopatra Stratan a luat o decizie radicală, iar asta l privește direct pe viitorul soț. Tânăra, care a devenit celebră cântându-i lui Ghiță că îl așteaptă la portiță, a decis că mai are nevoie de ceva noutăți în viața ei.

Ca și alte tinere de vârsta ei, Cleopatra vrea să arate ceva mai matură. Nu de alta, dar se apropie și momentul în care va fi femeie măritată la casa ei.

Cum arată Cleopatra Stratan

Frumoasa artistă și-a dorit foarte mult să își schimbe look-ul și, ieri, a pus-o în practică. Cleopatra Stratan le-a prezentat celor 282.000 de urmăritori de pe contul oficial de Instagram noua sa coafură. Fiica lui Pavel Stratan a ales să își lase breton, iar această decizie curajoasă a surprins pe toată lumea.

„De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan. Tot în ziua aia m-am programat pentru asta ca să nu-mi schimb părerea. Nu regret deloc această schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”, a dezvăluit tânăra artistă.

Fanii ei au aplaudat schimbare, însă cel care a dat cea mai tare replică a fost chiar logodnicul Cleopatrei. Este absolut emoționant ce i-a putut spune. „Iubirea mea , ție îți stă bine oricum pentru ca ești cea mai frumoasa și unică!”, i-a scris Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a luat o decizie radicală

Așa cum Rețete și vedete a scris, Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan chiar în ziua când aceasta aniversa împlinirea majoratului.  Cei doi s-au cunoscut la Caracal, în urmă cu șase ani, când Edward a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei. Mai întâi s-au împrietenit, iar de puțin timp au devenit și iubiți. Apoi a urmat cererea în căsătorie.

După ce va lua bacalaureatul, Cleopatra își dorește să se mute în București pentru a sta cât mai aproape de iubitul ei și pentru a merge la Facultatea de Artă Teatrală.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre