Simona Ionescu / Redactor Șef

Cleopatra Stratan dezvăluie de ce a ales să se mărite atât de tânără. Fuge de facultate!

Cleopatra Stratan dezvăluie de ce a ales să se mărite atât de tânără. Fuge de facultate!
Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac un cuplu extrem de frumos și de bine închegat. Ce dezvăluiri a făcut cântăreața.

Fiica lui Pavel Stratan s-a transformat într-o femeie în toată puterea cuvântului, care a știut întotdeauna ce a vrut de la viață.

Pasiunea ciudată pe care o are fratele Cleopatrei Stratan. Artista spune de ce a ales să se mărite atât de tânără

Într-un interviu pentru Unica, Cleo a povestit că a luat decizia de a se căsători la doar 19 ani pentru a că știut din adâncul sufletului că iubitul ei este bărbatul cu care vrea să-și petreacă toată viața. În plus, aceasta a dus mai departe și tradiția familiei.

„Și bunica mea din partea tatălui s-a căsătorit tot la 18 ani, mătușa mea tot la 18 ani”

„Părinții mei au făcut anul acesta 20 de ani de la căsătorie. Mama mea avea 21 de ani când s-a căsătorit cu tata, care avea atunci vreo 31 de ani, chestia asta a fost din generații. Și bunica mea din partea tatălui s-a căsătorit tot la 18 ani, mătușa mea tot la 18 ani, mama mea a făcut pasul acesta un pic mai târziu, dar tot pe acolo și cumva am continuat eu, am fost a treia generație care am mers mai departe”, a declarat Cleopatra Stratan.

Afacere cu haine

Cei doi soți nu vor să meargă la facultate, cel puțin nu acum, dar vor să se specializeze cât mai repede în marketing și management. În plus, mai au și o afacere cu haine care le aduce satisfacții financiare, pe lângă banii pe care-i fac din muzică.

În ceea ce-l privește pe fratele Cleopatrei, acesta are o pasiune mai rară în ziua de astăzi, e fascinat de tobe.

„Pe partea de lansări o să pregătească și el într-un viitor apropiat, dar mai mult se axează pe școală”

„Intenționăm să facem un curs de marketing și management care cumva ne-ar ajuta mai mult într-un termen mai scurt decât dacă am fi la o facultate, care oricum ne-ar ocupa tot timpul și care să se potrivească cu ceea ce facem noi, cu muzica și cu afacerea cu haine. (…) Fratele meu face tobe, din punct de vedere muzical cu asta mai mult se ocupă, îi plac foarte mult tobele, este foarte pasionat de mașini, asta e o calitate pe care și-a descoperit-o mai încoace.

Mă bucur foarte mult că își descoperă pasiuni în general și îl susțin în absolut orice ar vrea să facă. Pe partea de lansări o să pregătească și el într-un viitor apropiat, dar mai mult se axează pe școală. Peste doi ani o să dea și el capacitatea, nu îmi vine să cred că îmi crește frățiorul”, a mai spus Cleopatra Stratan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre