Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Ilie a dezvăluit tot. Ce spune despre viața de bărbat divorțat

Cornel Ilie a dezvăluit tot. Ce spune despre viața de bărbat divorțat
Cornel Ilie a divorțat în urmă cu șapte luni de Eliza, cea care i-a dăruit doi copii. Acum, artistul a dezvăluit totul despre viața de bărbat divorțat.

Cornel Ilie s-a despărțit de soția sa anul trecut, după 5 ani de relație. Au împreună au doi copii, despre care au spus că se vor ocupa în continuare în relații cât se poate de amicale. Deși artistul nu a dezvăluit atunci motivul despărțirii, ulterior au apărut zvonuri conform cărora Cornel Ilie ar avea o relație cu Lidia Buble. Atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie au infirmat zvonurile și au ținut să precizeze că relația lor este una strict profesională. Acum, Cornel Ilie a dezvăluit tot și a vorbit despre viața de bărbat divorțat. 

Cornel Ilie a dezvăluit tot. Ce spune despre divorț 

Cornel Ilie a dezvăluit tot

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Cornel Ilie a vorbit despre divorțul de soția sa Eliza. „Divorțul s-a terminat din momentul în care l-am anunțat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e ușor să treci printr-un divorț. 

Terapia este muzica mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. Au trecut vreo șapte luni după divorț și suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puțin ce cred alții. Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viața vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!”, a declarat artistul. 

Nu și-a refăcut viața sentimentală

Cântărețul a vorbit și despre zvonurile precum că ar fi avut o relație cu Lidia Buble sau cu alte domnișoare. „Dacă mă asaltează domnișoarele?! Da, așa este, dar nu e ceva cu care să mă laud. Nu e un scop în viața mea acum. Am reușit să renasc în anul ăsta. A trebuit să iau viața de la capăt. Nu mi-am refăcut viața sentimentală. Nu este vorba despre o relație în viața mea acum. Eu îmi refac viața din punct de vedere emoțional, dar nu și sentimental. Nu e același lucru. Cine nu caută, găsește. Dacă o să simt să mă căsătoresc din nou, o să o fac din nou. Îmi trăiesc viața foarte relaxat din punct de vedere al instinctului, trăiesc momentul”, a încheiat artistul. 

Foto: Facebook

Poate parfumul să-mi schimbe starea de spirit? Ce spun experții

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre