Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Păsat, bărbatul ideal, pe care Oana Roman l-a ratat. Spală vasele, dă cu aspiratul, dar nu poate uita cele mai grele momente din viață

Cornel Păsat, bărbatul ideal, pe care Oana Roman l-a ratat. Spală vasele, dă cu aspiratul, dar nu poate uita cele mai grele momente din viață
E unul dintre cei mai frumoși bărbați ai României, un celebru coregraf, dar și un soț și un tată extraordinar. Lucruri pe care nu le-ați știut niciodată despre Cornel Păsat.

A trăit timp de șapte ani o poveste de dragoste cu Oana Roman, apoi drumurile li s-au despărțit. Cornel Păsat și-a găsit apoi adevărata dragoste, iar Divinitatea i-a dat cel mai frumos dar: un băiat.

A fost și va rămâne unul dintre cei mai buni dansatori ai României, dar în spatele aplauzelor primite, Cornel Păsat a trecut prin momente grele. Artistul a povestit despre unul dintre cele mai grele momente din viață, când și-a rupt genunchiul și nimeni nu l-a crezut. A suferit enorm până și-a revenit, dar nu s-a lăsat învins, pentru că își iubește enorm meseria și face tot ce poate ca să rămână cât mai mult în acest domeniu.

„Au urmat cârjele, depresiile”

„Momentul când mi-am rupt genunchiul și toată lumea râdea crezând că așa este coregrafia. Ideea este că m-am ridicat până la urmă, pentru că aveam de dansat rock’n’roll. Și când l-am pus jos, piciorul s-a dus în față, de rupt ce era. M-am speriat și au urmat operațiile, cârjele, depresiile. Atunci am crezut că s-a terminat cariera mea de dansator.

Întotdeauna are grijă de imaginea lui

„Eu sunt o excepție pentru că mulți se retrag pe la 30 de ani”

Apoi am avut glezna ruptă, meniscurile și artroză de gradul 4. Nu e ușoară viața de dansator. Cariera asta se termină destul de repede. Eu sunt o excepție pentru că mulți de retrag pe la 30 de ani, noi ieșim la pensie pe la 45 de ani maxim. Era niște ulei pe scenă, de la mașina de fum. Am aterizat pe picior și mi-am rupt genunchiul de tot, atunci am făcut prima dată depresie. Am leșinat de durere și toată lumea de acolo râdea.

„Încă trag de mine cât pot ca să prelungesc viața asta frumoasă”

Mă târam pe scenă și ei credeau că glumesc, dar eu nu mă puteam ridica pentru că eram ușor incoștient. Trebuie odihnă și alimentație sănătoasă. Eu nu m-am retras încă din dans și aș vrea să dansez cât mai mult. Scena este viața mea, artiștii vor să rămână în viața artistică cât mai mult timp posibil. Încă trag de mine cât pot că să prelungesc viața asta frumoasă”, a declarat Cornel Păsat pentru Fanatik.

Cornel Păsat și frumoasa sa familie

„Dau cu aspiratorul, spăl vasele, le fac cu drag pe toate”

Cât privește viața de familie, Cornel Păsat e un om fericit. O are alături pe femeia pe care o iubește, băiatul pe care îl adoră și face tot ce poate pentru ca ei să se simtă fericiți și protejați. „Cred că sunt un soț responsabil și polivalent. Știu să zidesc, să fac tâmplărie, lipesc țevi, schimb singur o pompă de apă.

Evident, știu să repar jucăriile lui Dryas. Nu mă dau în lături de la treburile femeiești. Dau cu aspiratorul, spăl vasele, le fac cu drag pe toate și sunt de părere că trebuie să faci cât mai multe în gospodărie. Să ne completăm eforturile ca să avem o viață liniștită. Fiecare face ce poate, îl sprijină pe celălalt. Este foarte important să fii independent în tot ce faci”, a mai spus Cornel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre