Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a evadat Angelina Jolie la Paris

Cum a evadat Angelina Jolie la Paris
În timp ce vedetele de la Hollywood au luat cu asalt Italia, Angelina Jolie a zburat la Paris. Cu treabă și cu copiii după ea. Evident că îmbină utilul cu plăcutul, dar o face într-un mare fel. Cum numai ea știe să o facă.

Escapada la Paris a fost o adevărată lecție de minimalism de la Angelina Jolie. Actrița face notă discordantă. Nici gând să se poarte ca alte vedete. De exemplu precum Kim Kardashian care duce cu ea un dressing întreg când pleacă în vacanță. Pentru fosta soție a lui Brad Pitt reperele de fashion sunt altele. Când Angelina Jolie găsește o ținută care o avantajează, se ține de ea, scrie Vogue.com. Loialitatea câștigătoarei premiului Oscar față de anumite mărci, siluete și culori este ceea ce a făcut ca stilul ei să fie iconic.

Iar săptămâna trecută în timp ce ea și copiii ei se îndreptau către Paris pentru o scurtă escapadă, Jolie și-a menținut alegerile de modă consecvente. Și un bagaj minimalist. În timpul călătoriei, a avut la ea doar brandurile ei preferate: The Row, Gabriela Hearst, Chloé și Dior.

Cum a evadat Angelina Jolie la Paris

Angelina Jolie a ajuns la Paris, pentru a vorbi în cadrul programului Guerlain x UNESCO „Femei pentru albine”. Și a  echilibrat poziția ei de ambasador Guerlain cu timpul în familie. Însoțită de copiii ei Shiloh, Zahara, Pax și Knox, vedeta și-a folosit prima zi pentru a participa la expoziția „World of Banksy” de la Espace Lafayette Drouot înainte de a se bucura de o sesiune scurtă de cumpărături la flagship-ul Kith din Paris.

A purtat costumul de mătase și lână din colecția Hearst’s Resort 2022 de la Chloé, cu pantaloni lungi și largi largi. Mai târziu, în acea zi, ea a renunțat la sacou, purtând un tricou simplu alb. Pentru vizita la magazinul Guerlain, ea a ales o rochie albă de cămașă din bumbac din colecția Dior’s Cruise 22. O piesă delicată pe care a complimentat-o ​​cu una dintre curelele mărcii și cu geanta Lady Dior.

Cina lângă Turnul Eiffel însemna a deveni monocromatic în negru din cap până în picioare. Jolie s-a schimbat repede în rochia Evelyn din sârmă de mătase a lui Hearst purtată și o pereche de tocuri stiletto cu bretele. Purtată sub un cardigan supradimensionat, ținuta a permis ca îmbrăcămintea de stradă jucăușă purtată de copiii ei să ocupe locul central.

Pentru a onora inițiativa „Femei pentru albine”, Jolie a păstrat lucrurile clasice. Programul de la Observatorul francez de apidologie este conceput pentru a învăța femeile abilități apicole, inclusiv modul de operare a unei stupine profesionale. Bineînțeles, asta însemna că Angelina Jolie s-a distrat puțin încercând o uniformă de apicultor.

Sursa foto: Instagram

Diamante și safire pentru Antonia. Alex Velea a băgat mâna adânc în buzunar

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre