Angelina Jolie, în topul vecinilor de coșmar: „Casa ei e un carnaval”

Angelina Jolie, în topul vecinilor de coșmar: „Casa ei e un carnaval”
Angelina Jolie a ajuns în topul vecinilor de coșmar. Cei care locuiesc în apropiere de ea spun că totul e ca un carnaval în fiecare zi la ea acasă.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii, pentru care se luptă acum în instanță. Divorțul costisitor dintre cei doi actori durează deja de câțiva ani și totul a fost mediatizat, astfel că Angelina trăiește un adevărat coșmar. Totuși, nu e singurul scandal în care implicată actrița în vârstă de 47 ede ani. Angelina Jolie a ajuns în topul vecinilor de coșmar. 

Potrivit Gossip Cop, actrița în vârstă de 47 de ani și copiii ei au fost acuzați de vecini că le-au transformat viețile într-un coșmar din cauza gălăgiei care se aude din locuința lor, dar și din cauza mirosului neplăcut, ce este emanat de numeroasele animale de companie pe care le dețin.

Angelina Jolie, în topul vecinilor de coșmar. E sau nu adevărat?

Cei de la Life & Style au făcut un top al vecinilor de coșmar, iar printre aceștia se numără și Angelina Jolie. Actrița a fost acuzată că le face viața imposibilă vecinilor.

”Casa ei e un carnaval.”, ”Copiii sunt foarte gălăgioși.”, au fost câteva dintre plângerile făcute de vecini. ”Verile sunt cele mai rele. Sunt toți afară și țipă, ascultă muzică, mai vin și prieteni în vizită.”, a mai dezvăluit o sursă, precizând, de asemenea: ”Sunt și mirosuri neplăcute care se resimt uneori. Poate că vin de la numeroasele animale de companie pe care le au.”, a mai explicat sursa respectivă.

Nu este pentru prima dată când Angelina Jolie este acuzată că este o vecină de coșmar. Anul trecut, în luna iulie, ea a fost din nou în centrul atenției. Pe de altă parte, alți jurnaliști au sărit în apărarea acesteia, spunând că informațiile sunt false, întrucât actrița trăiește pe o proprietate imensă, înconjurată de garduri, atfel că vecinii n-ar fi avut cum să audă niciun zgomot. În plus, afirmațiile privind petrecerile ținute în casă ar putea fi desființate din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Foto: Facebook

Prințul Charles vrea să schimbe regulile monarhiei. Ce planuri are cu Regina, după moartea tatălui său